Sivri dili ve siyasetteki üslubu ile daha önce birçok kez kamuoyunun tepkisini çeken CHP Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıkılmaz, skandal çıkışlarına bir yenisini daha ekledi. Yıkılmaz, sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta paylaşılan bir ‘hadis' ile dalga geçti. Gelen tepkiler üzerine yapmış olduğu yorumu sildi.
Köroğlu TV Kameramanı Sercan Ateş, sabah saatlerinde sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki kişisel hesabından bir hadis paylaştı. Hadis-i Şerif'te, İnsanoğlu, kıyamet gününde; gençliğini nerede ve ne suretle harcadığından, yaptığı işleri ne maksatla yaptığından, malını nerede ve nasıl kazandığından, nerelere sarf ettiğinden, vücudunu ve sıhhatini nerede ve ne surette yıprattığından sorguya çekilmedikçe yerinden ayrılmaz” yazıyordu.
Ateş'in paylaşmış olduğu hadise, CHP'li Yıkılmaz'ın da alaycı bir üslupla, Hiç mi şansımız yok ya hocam, kurtarma yazılısı filan…” şeklinde yorum yazdı.
Yıkılmaz'ın kişisel hesabından yapmış olduğu bu şok yorumunu görenler, CHP'nin yaramaz çocuğu olarak bilinen Merkez İlçe Başkanına Hadis ile dalga geçtiği” gerekçesiyle tepki gösterdi. Köroğlu TV Kameramanı Ateş'in de, Yıkılmaz'a, İslam'a laf ettirmem, herkes haddini bilecek. Sınırda bir yere kadar” şeklinde yorum yaptığı görüldü. Yıkılmaz, gelen tepkilerin çoğalması nedeniyle yapmış olduğu şok yorumu sildi.