PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor, Boluspor'da forma giyen Ali Güzeldal ile 1 yıllık anlaşma imzaladı. Boluspor yönetiminin ‘Görüştüğümüz oyuncular var. Anlaşamazsak seninle anlaşacağız' demesi üzerine gelen teklifleri değerlendiren Güzeldal, tercihini ligin güçlü ekiplerinden Orduspor'dan yana kullandı.
Bugün ilk olarak eski futbolcusu Emrullah Kokoç'u renklerine bağlayan Orduspor, ardından Boluspor ile yollarını ayıran Ali Güzeldal ile 1 yıllık anlaşmaya vardı. İstanbul Büyükşehir Belediyspor'da oynadığı futbolla adından söz ettiren 1986 doğumlu Ali Güzeldal, geçen sezon başında Boluspor forması ile yaşadığı talihsiz sakatlığın ardından uzun süre sahalardan uzak kalmıştı.
Ali Güzeldal Kimdir?
1986 Samsun doğumlu olan oyuncu ofansif orta saha ve forvet mevkilerinde görev yapmaktadır. Sırasıyla Bakırköyspor, Akçaabat Sebatspor, Trabzonspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Boluspor takımlarının formasını giymiştir. Bu zamana kadar PTT 1. Lig'de 65, Süper Lig'de 59, Milli takım alt yaş kategorilerinde ise 38 karşılaşmada forma giyen oyuncu, 2006-2007 sezonunda İstanbul Büyükşehir Belediyespor forması altında PTT 1. Lig'de Şampiyonluk yaşamıştır.