Yedinci sınıf seviye belirleme ikinci deneme sınavında Türkiye çapında başarı gösteren M.Z. Güzelce Orta Okulu öğrencileri, okul yönetimi ve okul aile birliği tarafından ödüllendirildi.

Sınavda Batur Çetin Türkiye genelinde dördüncü olurken, Fazlı Üstündağ, Emre Eyeci ve Furkan Turçin'de il bazında ilk beşte yer aldı. Türkiye geneli Yedinci sınıf seviye belirleme ikinci deneme sınavında başarılı olan öğrenciler moral ve motivasyon amaçlı yemeğe götürüldü. Sınavdan başarılı olan Mehmet Zeliha Güzelce Orta Okulu 7. sınıf öğrencileri okul idaresi tarafından yemek ile ödüllendirildi. Düzenlenen öğlen yemeğine okul müdür yardımcısı Muhsin Yazıcıol, öğretmenler ve başarılı olan öğrenciler katıldı. Okul idaresi tarafından verilen yemeğin moral ve motivasyon amaçlı olduğu belirtildi.

Okul yönetiminden yapılan açıklamada; Türkiye genelinde Batur Çetin dördüncü aynı zamanda İl ve ilçe sıralamasında birinci olurken, İl ve ilçe çapında ise Fazlı Üstündağ dördüncü, Emre Eyeci beşinci ve yine dereceye giren Furkan Turçin'in okulumuzun adını duyurarak başarı sağladıkları için teşekkür ederiz, başarılarının devamını dileriz” ifadelerine yer verdiler. Gerede Medya Takip