Ak Parti Bolu Milletvekili Adayı Mehmet Emin Güz, Hz. Muhammedin örnek hayat çizgisi, söz ve davranışları ile temsil ettiği değerlerin her zaman yaşanabilir nitelikte olduğunu belirtti.

Alemlere rahmet olarak gönderilen Hz. Muhammedin hatırasına ve emanetlerine sahip çıkılması gerektiğini ifade eden Ak Parti Bolu Milletvekili Adayı Mehmet Emin Güz, Peygamber Efendimiz, hayatı boyunca insanları doğruluğa, iyiliğe ve yardımlaşmaya teşvik etmiştir. O'nun güzel ahlakı, bizim, birlik ve beraberliğimizi güçlendirmemizde en önemli kaynağımızdır. İnsanların en hayırlısı, Allah'ın son elçisi, hakikatin sadık emanetçisi, sözüne ve yaptığına herkesin güvendiği Peygamberimizin en net mesajı, sevgi, barış ve merhamettir. O'nun hatırasına, emanetine hep birlikte sahip çıkmalıyız” dedi.

“BÜTÜN DÜNYA İNSANLARINA ÖRNEK OLMUŞTUR”

Peygamberimizin örnek hayat çizgisi, söz ve davranışları ile temsil ettiği değerlerin her zaman yaşanabilir nitelikte olduğunu ifade eden Mehmet Emin Güz, Peygamberimiz, doğruluk ve güzel ahlakın en iyi örneğini kendi hayatıyla göstermiş, bütün insanlığa kucak açan bir barış ve sevgi öğretisinin taşıyıcısı olmuştur. O sadece Müslümanları değil, bütün insanlığı kucaklamış, bütün dünya insanları için örnek olmuştur. Hz. Muhammed'in örnek hayat çizgisi, söz ve davranışları, temsil ettiği değerler bizler için her zaman yaşanabilir ve uygulanabilir niteliktedir” diye konuştu.

“KUTLU HAFTADA KARDEŞLİĞİMİZ PEKİŞSİN”

Mehmet Emin Güz, konuşmasını şöyle tamamladı: Peygamber efendimizin doğum günü vesilesiyle idrak ettiğimiz Kutlu Doğum Haftası'nın, ülkemizde oluşan kardeşlik havasının dinmemesine vesile olmasını diler, aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin Kutlu Doğum Haftası'nı tebrik ederim.” Haber Merkezi