Ak Parti Bolu Milletvekili Aday Adayı Mehmet Emin Güz, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Gökhan Yaman'ı ziyaret etti.

Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret eden Mehmet Emin Güz, BTSO Meclis Başkanı Gökhan Yaman'ı ziyaret etti. Gökhan Yaman'ın tavsiyelerini almaya geldiğini söyleyen Mehmet Emin Güz, Sivil toplum kuruluşlarına ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Ticaret Odası Meclis Başkanımızla fikir alışverişinde bulunuyoruz. Kendisi gençliğin umudu oldu. Ticaret Odası Meclis Başkanlığını başarılı şekilde yerine getiriyor. Duruşu ve çalışmalarıyla Bolulu gençlere ayrı bir heyecan veriyor. Bolu için bir şans olarak değerlendiriyorum. Ticaret meclisinin de bir il için önemi yadsınamaz. Bu anlamda da ayrı bir misyonu var. Kendisinden öneri ve tavsiye alıyoruz” dedi.

BTSO Meclis Başkanı Gökhan Yaman ise, Mehmet Emin Güz'ün halk tarafından sevilen bir isim olduğuna dikkat çekerek, Mehmet Emin Güz halkın çok sevdiği bir isim. Halk tarafından benimsenen, halkın işaret ettiği bir aday. Allah çıktığı yolda yar ve yardımcısı olsun. Ciddi zamanda, ciddi görevlere soyunan bir isim. Zor işleri seviyor, bu işi de üstlenip en iyi şekilde yapacağını biliyorum. Bolu'nun sorunlarına deva olabilir miyiz arayışındayız. Yeni dönemde de Mehmet Emin Güz'le güzel işler yapmak istiyoruz” diye konuştu. Haber Merkezi