AK Parti Bolu Milletvekili Aday Adayı Mehmet Emin Güz, Bolu Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Güz, AKP sürekli büyüyor ve gelişiyor, her seçimde halkımızdan aldığımız destekle bunu tescilliyoruz, ancak Adnan Uzun'un kullandığı ifadeler Ak Parti'ye mal edilemez. Ak Partili olmak vefadır, dostluktur, sahip çıkmaktır” dedi.

Bugün, Bolu Gazeteciler Cemiyetini ziyaret eden Mehmet Emin Güz, cemiyet başkanı Bülent Velioğlu ve basın mensupları tarafından karşılandı. Basın mensupları ile sohbet eden Mehmet Emin Güz, Sivil Toplum Kuruluşlarının önemine değinerek, Artık sürece girdik. Temayül yoklamasına katıldık, anketler ve mülakatın ardından partimizin şekillendireceği listeyi bekliyoruz. Siyasete girdiğim günden itibaren, sivil toplum örgütleri ile iç içe çalıştım. Her zaman istişare yaparak çalışma şekli belirledim. Aday adaylığı sürecinde aynı şekilde çalışacağım. Bolu Gazeteciler Cemiyeti üyesi olduğum için ilk önce yuvamı ziyaret etmek istedim” dedi.

“KADER BİRLİKTELİĞİ YAPIYORUZ”

Basın mensupları ile kader birlikteliği yaptıklarını söyleyen Mehmet Emin Güz, Siyasetçilerle basın mensupları her zaman yan yana durur, kader birliği yaparlar. Basın ve medya, demokrasinin vazgeçilmez unsurlarıdır. Aynı zamanda basın yasama, yürütme ve yargının yanında 4'üncü kuvvettir, siyasete yön verir. Biz basın mensupları ile kader birliği içindeyiz. Nasip olur adaylık listesine girersek, çalışmalarımız daha yoğun geçecek. Beni çok sıcak ve coşkuyla karşıladığını için çok teşekkür ederim” diye konuştu.

“İZZET BAYSAL'I RAHMETLE ANIYORUM”

Merhum hayırsever İzzet Baysal'ın vefatının 15'inci yıldönümünde kendisini rahmetle andığını ifade eden Mehmet Emin Güz, konuşmasını şöyle sürdürdü: İzzet Baysal babamızı vefatının 15. yıl dönümünde yarın rahmetle anacağız. Bolumuza çok büyük iyilik ve hayırlar yaptı, tarihe geçti. Kadirşinas Bolu halkı da kendisini hiçbir zaman unutmayacak.”

“YUVANIZA HOŞ GELDİNİZ”

Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bülent Velioğlu ise, Temaül yoklamasından şahsınız adına olumlu sonuçla çıktığınızı öğrendik. Ayrıca yuvanıza geldiğiniz için çok teşekkür ederim. İnşallah her şey gönlünüze göre olur. Teşkilatların güvenoyunun tamamen alındığı bir listenin Ankara'nın görmezden geleceğini düşünmüyorum. İnşallah Allah her şeyi gönlünüzden geçtiği gibi verir. Bizde basın mensupları olarak her zaman yanınızdayız” şeklinde konuştu.

“AK PARTİLİ OLMAK VEFADIR”

Dün Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın, Adnan Uzun ile ilgili beyanlarını ifade ederken söylediği Benim kurduğum partide böyle insanlar yoktu” cümlesi hatırlatılarak o dönemde Güz'ün de parti içerisinde olduğunu ifade eden bir basın mensubunun; o dönemdeki Ak Parti ile şimdiki Ak Parti arasındaki fark nedir sorusunu yanıtlayan Güz ; ”AKP sürekli büyüyor ve gelişiyor, her seçimde halkımızdan aldığımız destekle bunu tescilliyoruz, ancak Adnan Uzun'un kullandığı ifadeler Ak Parti'ye mal edilemez. Ak Partili olmak vefadır, dostluktur, sahip çıkmaktır, Zahteroğulları'nı uğurlamaya giden insanlarımız orada vefalarını göstermişlerdir. Adnan Uzun'un söyledikleri bireysel bir görüştür ve izahı mümkün değildir. Kendisinin gelip izah etmesi ve özür dilemesi gerekir” dedi. Ayrıca Zahteroğulları için Halkla bütünleşmiş, dost bir insandı. Entelektüel anlamda ve mütevazi kişiliği ile saygı duyduğum bir insandı” diyerek merkeze alınmasından ötürü duyduğu üzüntüyü ifade etti. Haber Merkezi