Gerede Emniyet Müdürü Veli Gözütok ve beraberindeki polis memurlarıyla birlikte, Polis Haftası ziyaretleri kapsamında Gerede Kaymakamı Arslan Yurt'u ziyaret etti.

Emniyet Müdürü Veli Gözütok ve polis memurlarını makamında kabul eden Kaymakam Arslan Yurt'a hafta boyunca yaptıkları ve yapacakları etkinlikler hakkında bilgi verildi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Arslan Yurt, tüm emniyet mensuplarının polis haftasını kutladığını söyledi.

Vatandaşların huzuru için gece gündüz demeden büyük özveri gösterdiklerini belirten Kaymakam Yurt, Polislik mesleği yapılan iş anlamında çok önemli, güzel ve kutsal bir meslek. Bu işin manevi boyutu da çok büyük. Bu anlamda emniyet, şehir içinde bizim sağ kolumuz ve önem verdiğimiz bir hizmet. Bu nedenle polisimizin yaptığı işleri önemsiyor, polisimize sonuna kadar güveniyoruz ve inanıyoruz. Devletimizin de son yasalarla etki alanı ve yetkisi daha da güçlendi. Polisimize yetki verirsek güvenliğimizi daha iyi sağlar. Çünkü güven olmadan güvenlik olmaz. Bu duygu ve düşüncelerle Polis teşkilatımızın 170. kuruluş yılını ve emniyet mensuplarımızın haftasını kutluyor , meslek hayatlarında ve yaşantılarında huzur, sağlık ve başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. Haber Merkezi