5 Ocak 2015 tarihinde MİLLİ OYUNCU BOLUSPOR'A YAKIN“ haberi ile Bolu spor kamuoyuna duyurduğumuz Ogün Aytaç Yavuz, artık Boluspor'da. Cumartesi sabahı babası ve menajeri ile Bolu'ya gelen Ogün Aytaç Yavuz, kendisini 3,5 yıllık Bolusporlu yapan sözleşemeye imza attı.

HABER MERKEZİ

Ara transfer döneminde şimdiye kadar 3 oyuncuyu renklerine bağlayan kırmızı beyazlılarda 4'üncü transfer Ogün Aytaç Yavuz oldu. Boluspor gurbetçi oyuncuyla 3,5 yıllık sözleşme imzaladı.

7'İNCİ GURBETÇİ OLDU

Orta sahasını Ogün Aytaç Yavuz ile güçlendiren kırmızı beyazlılar, hem orta saha hem de ön libero pozisyonunda oynayan Milli oyuncu Ogün Aytaç Yavuz'u, renklerine bağladı.

2012 yılında U18 milli takım, 2013 yılında Schweden U19 takımıyla yapılan Milli maçta Türkiye U19 milli takım formasını giyen Ogün Aytaç Yavuz, bu sezon İsa Demir, Nutettin Kayaoğlu, Deniz Arslan, Ahmet Kulabaş, Bilal Gülden ve Barış Odabaşı'nın ardından 7'inci gurbetçi oyuncu oldu.

GELECEĞİN YILDIZ OYUNCUSU OLARAK GÖSTERİLİYOR

22.07.1994 yılında Belçika'nın Genk şehrinde dünyaya gelen Türk asıllı genç milli futbolcu Ogün Aytaç Yavuz futbola Belçika'nın köklü kulüplerinden, RC Genk Futbol Takımında başladı. Oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran genç yıldız, yine birinci lig ekiplerinden OHL Leuven´e transfer oldu. Geçtiğimiz yıl OHL Leuven de oynadığı başarılı futbolunun yani sıra, genç milli takımlarda oynadığı beş karşılaşmada göz dolduran Ogün Aytaç Yavuz, geleceğin yıldız oyuncuları arasında gösteriliyor. Geleceği parlak olan genç oyuncu ile Boluspor yönetim kurulu 3.5 yıllık sözleşme imzaladı.