CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Gökhan Günaydın seçim çalışmaları kapsamında Bolu'ya geldi. İlk olarak Mengen ve Mudurnu gezilerini tamamlayan Günaydın sonrasında merkez de partilileri ile buluştu. Mehtap Özcan Mısırlıoğlu ve seçim çalışmalarından bahseden Günaydın, 30 Mart seçim sonuçlarının erken genel seçim göstergesi olacağına işaret etti.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, parti binasında basın toplantısı düzenledi. Günaydın burada ilk olarak gençlerle bir araya geldi ve onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Daha sonra Milletvekili Tanju Özcan, İl Başkanı Kazım Karsu, Belediye Başkan Adayı Mehtap Özcan Mısırlıoğlu ve partilileri ile birlikte basının Karşısına geçen CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Gökhan Günaydın ilk olarak 8 Mart Kadınlar Günü'nü kutladı.
Mehtap Özcan Mısırlıoğlu ve seçim çalışmalarından bahseden Günaydın, 30 Mart seçim sonuçlarının erken genel seçim göstergesi olacağına işaret etti.
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Gökhan Günaydın, Bugün Mengen ve Mudurnu programlarını yaptıktan sonra Bolu Merkeze geldik ve yerel seçim çalışmalarımızı yurt çapında olduğu gibi Bolu'da da sürdürdük. Türkiye 21 gün sonra yalnızca yerel yönetimler açısından değil, Türkiye'nin genel yönetimler açısından da büyük önem taşıya bir seçim sürecine girmiş olacak. Öncelikle içinde bulunduğumuz 8 Mart'a ilişkin birkaç değerlendirmeyi yapmaya yarar görüyorum. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü. Ülkemizde nüfusumuzun yarısı kadınlardan oluşuyor ve kadınlar gerek tarlalarda, gerek fabrikalarda, gerekse hizmet sektöründe gerçekten canla başla bir çalışmanın içerisindeler. Çalışma yaşamının dışında tutulan milyonlarca kadınımız ise evlerinde yine bütün yaşamlarına emeklerini ailelerine dökerek tamamlıyorlar. Dolayısı ile içtenlikle samimiyetle yaşamı beraber paylaştığımız ama yükü aynı derece de paylaşamadığımız kadınlarımızın emekli kadınlar günü kutluyorum ve daha güzel bir dünyayı ve ülkeyi hep beraber paylaşabilme dileğini yineliyorum” dedi.
Yerel seçim çalışmalarına da değinerek Bolu'nun hak ettiği şekilde yönetilmediğini belirten Günaydın, Mehtap Mısırlıoğlu arkadaşımız bir mimar yetkinliği ile ama çalışkan ve dürüst siyaseti ile Bolu'yu her gün adım adım geziyor. Arkadaşları ile ekibi ile beraber. Örgütümüzle beraber milletvekilimizle beraber. Ben 30 mart günü Bolu'nun hak ettiği bir yönetime kavuşacağını düşünüyorum, değerlendiriyorum. Zaten yapılan kamuoyu çalışmalarında bunu gösteriyor. Bolu hak ettiği gibi yönetilmedi. Çok ciddi bir spekülasyona girme niyetinde değilim. Ancak yatırım alamadığı, bir kentsel planlamaya muhatap olamadığı ve Bolu gibi aslında turizm açısından, kültürel açıdan büyük potansiyele sahip bir kentin merkezinin adeta bir çöküntü süreci ile karşı karşıya kaldığını görüyoruz. Dolayısı ile yeni bir anlayışın, yeni bir heyecanın Bolu'ya egemen olması gerekiyor. CHP sadece Bolu merkezde değil, Bolu merkez ile birlikte önemli ilçelerde de iddialı bir seçim sürecini yürütmektedir. 30 Mart gecesi bu çalışmaların sonucunu alacağımız önemli bir tarih olarak kayda geçecektir. Bunu da burada not düşmek isterim” ifadelerini kullandı.