Hafta başından beri takıma büyük bir mesai harcayan Başkan ve yöneticiler alınan galibiyetin ardından derin bir nefes aldılar.
Yönetimde yüzler gülüyor. İlk yarıda inişli çıkışlı bir grafiğin ardından ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapan Boluspor'da yöneticilerde alınan sonuçlardan memnun. İlk 6 yolunda üst sıralara çıkan Boluspor'da yöneticilerde derin bir nefes alırken, ilk yarıdaki kabus günleri de unutmuş oldular.
Samsunspor maçı öncesi stresli saatler yaşanırken, yöneticilerinde sıkıntıdan ağızlarını bıçak açmıyordu. Hafta başından beri teknik heyet gibi kırmızı beyazlı oyuncuları bir dakika yalnız bırakmayıp kampın son akşamı da otele çıkarma yapan Başkan ve kurmayları, Samsunspor maçında oyuncularından galibiyet bekliyorlardı.
Zorlu maçın başlamasıyla birlik de stres içinde Samsunspor maçını takip eden yöneticiler, 90 dakika sonunda çalan galibiyet düdüğünün ardından sıkıntılı yüzleri neşeye çeviren bir görüntü ortaya çıktı. İç sahada alınan kötü sonuçların verdiği geçmiş haftalarda yaşanan olumsuz sonuçlar Samsunspor maçıyla birlik de dağılmış oldu.