Serhat Güller 1965 Boluspor Taraftarlar Derneği'nde taraftarlar ile bir araya geldi. Sohbet ortamında geçen toplantıda Güller, "Boluspor'un hedefi şampiyonluk" dedi.
Sezon öncesi taraftar derneklerine gerçekleştirdiği ziyaretler ile geçmiş yıllara nazaran iletişim anlamında yeni bir süreçte olan Güller 1965 Boluspor taraftarlar derneğine yapmış olduğu ziyarette Cadde 14 taraftar grubu üyeleri ve dernek üyeleri ile bir araya gelirken merak edilen bir çok konuya açıklık getirdi.
Güller ziyaretinde Üç yıldan sonra tekrar sizler ile bir arada olmaktan mutluyum. Bu sezon geldikten sonra idman programları , transfer süreci ve ramazan olması sebebi ile sizleri ziyaret edememiştim. Ama bu sene sizler ile daha sık görüşeceğiz. Bu akşam da davet ettiğiniz için teşekkür ederim” dedi.
1965 Boluspor taraftarlar derneği başkanı Zİkrullak Büyüktopaç ise Sizi tekrar Bolu da görmekten bizlerde mutluyuz. Siz Bolu'yu ve camiayı iyi bilen yakından tanıyan bir teknik adamsınız. Yıllardır bizimde hedefimiz belli. Sizinde bu bağlamda başarılı olmak için elinizden geleni yapacağınıza kuşkumuz yok. Bugün burada arkadaşların soruları olabilir ve sizinde samimi bir şekilde cevap vereceğinizi de biliyoruz" dedi.
TRANSFERLER BİLGİM DAHİLİN DE YAPILDI
Toplantıda taraftarlar tarafından sorulan sorulara cevap veren Güller sakat oyuncuların yada oynamamış oyuncular alınıyor söylemlerine katılmadığını yapılan transferlerin komite ile birlikte kendi bilgisi ile yapıldığını bildirdi. Alınan her oyuncunun planlı bir şekilde alındığını vurgulayan Güller Yatırım yaptığımız oyuncular var. Bunların başında Ali Güzeldal geliyor. İyi bir Ali'nin takımımıza katkısı olacağını düşünüyoruz. Şuan sakatlığı sebebi ile takıma geç katılmış olabilir ancak en kısa zamanda eski Ali'yi aramızda göreceğiz . Bu sene almış olduğumuz her oyuncu PTT 1 Lig fiyat politikasının altında alınmıştır. Tasarruf sağlanmıştır" dedi.
TAKIM OLMAK İSTİYORUZ
Güller, "Hazırlık döneminde adale sakatlığı yaşamadık. Maçlarda sadece ufak tefek sakatlıklar oldu ama o konuda da gerekli çalışmalarımız devam ediyor. İdmana geç kalan kaytaran oyuncumuz yok.ç Yani takım olma yolunda içerde bir kolej havası yaratmaya çalışıyoruz. Bunun da büyük bölümünü yakaladık gibi" ifadesini kullandı.
OLTAN VE SAMET'İN GİTMESİNİ BEN İSTEDİM
Güller, "Oltan ve Samet'in gitmesini ben istedim. Bununda bazı gerekçeleri vardı. 2 oyuncumuzda 3. Ligde oynadılar. Oltan iyi başladığı sezonu Doğancan ile birlikte kötü bitirdi. Her iki oyuncumu da profesyonel olmuş ve 3. ligde oynamışlar ama 1. Lig'le arasında bir lig daha var. Burada oynayıp kendilerinin geliştirme anlamında ve ilerleyen yıllarda Boluspor'a faydalı olmaları adına en doğru kararın bu olduğunu düşünüyorum. Ayrıca gittikleri kulüp'ün şartları konusunda da araştırmamız olmuştur. Tesis anlamında idman sahaları olsun yada maç oynayacakları stadyum şartlarını düşünerek hareket ettik. Yani oyuncumuzun sabah kahvaltı yapmadan öğlen yemeği yemeden idmana çıkmasına müsaade edemezdik. Şu anki kulüplerinde bu sorunları yaşamayacaklar. Hocaları ‘da benim yardımcı hocam. Yemek içme sorunu yaşamayacaklar. Artı parada kazandılar. Geçim dertleri olmayacak. Bu dertleri olsaydı gelişimi olmaz. Bu şartları tamamlayan takımlara göndermek istedik ve onlarla konuşarak bu kararı aldık. Tercihi onlara bıraktım" şeklinde konuştu.
BAŞARI BİRLİK BERABERLİKLE GELİR