Yerel seçimlere bir ay gibi kısa bir zaman kalmışken ilimizde Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Şükrü Gülez'in hızlı çalışma temposu devam ediyor.
Beyefendiliği ve dürüst kişiliğiyle Bolu halkının güvenini kazanan Şükrü Gülez, MHP'nin oylarında ki bu büyük yükselişin en büyük faktörü olarak görünüyor. Mevcut Belediye Başkanının yıllardır Bolu'yu kavga ortamına sokması, İlimizin Valilerinden, sivil toplum temsilcilerine kadar herkesle kavga etmesinden bıkan Bolu halkı yeni dönemde artık düzgün ve güvenilir bir yönetim arzu ediyor.
10 yılda şaibeden başka bir şey yok
Belediyenin 10 yıl içerisinde yaptığı birçok işin altından şaibe kokularının gelmesi ve Belediyeye yakın iş adamlarının bu süre içerisinde servetlerine servet katmasının yanında, yıllardır mustarip olan gariban halk, yaşadıklarının acısını 30 Mart günü göstererek tercihini Şükrü Gülez ve MHP'den yana kullanacak.
Seçmen MHP'ye yöneldi
Bolu'da halk arasında yapılan araştırmalarda seçime 1 ay kala Şükrü Gülez ismi ön plana çıkarken, özellikle mevcut yönetime tepkili olan sağ seçmenin tercihini Şükrü Gülez'den yana kullanacağına kesin gözüyle bakılıyor.
Bolu'yu hep birlikte kalkındıracağız
Yerel seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden Şükrü Gülez ve beraberindeki partili grup Sümer Mahallesinde ki vatandaşları ve esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Sümer Mahallesinde faaliyet gösteren esnafın ağırlıklı olarak küçük esnaflardan oluştuğunu dile getiren Şükrü Gülez; Bu bölgede ticari faaliyetini yürüten esnaflarımız ağırlıklı küçük esnaflardan oluşuyor. Özellikle son yıllarda siftah yapmadan kepenk kapattıkları günlerin olduğunu dile getiriyorlar. Kiralarını dahi ödeyemeyecek durumdalar. Bu esnaflarımızın içinde bulunduğu duruma çare bulacak olan belediye ve ilgili kurumlardır. Biz Bolu'da ki küçük esnaflar için ticaret odası ve diğer esnaf odalarıyla birlikte ortak çalışmalar yürüterek onların dertlerine çare olmaya çalışacağız. Bu şehir kalkınacaksa her şeyi ile birlikte kalkınacak. İzzet baysal Caddesinde ki esnaf kazanıp Sümer Mahallesinde ki kazanamıyorsa bu ilde Belediye işini iyi yapmıyor demektir. Biz işimizi iyi yapacağız” ifadelerine yer verdi.
Halkının bedduasını almış bir belediye tarafından yönetiliyoruz
Özellikle bu bölgede yol genişletme çalışmaları sırasında halka baskı uygulandığını dile getiren Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Şükrü Gülez; Mahalle halkı Belediye yönetiminden son derece şikayetçi. Özellikle Belediyenin yol genişletme çalışmaları esnasında halkın rızası alınmamış ve zorla insanların tarlalarına, bahçelerine girilmiş. Yani karşımızda halkının bedduası kazanmış bir yönetim var. Bu şekilde bir Belediye yönetimi olamaz. İnşallah 30 Mart'ta bütün bu sorunlar acı bir hatıra olarak geçmişteki yerini alacaktır” cümlelerini kullandı.