Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu Milletvekili adayları Şükrü Gülez ve Mihriban Budak Yerlikaya, Sivil Toplum Kuruluşları ziyaretleri kapsamında Müftülük, İl Sağlık Müdürlüğü ile Şoförler ve Otomobilciler Odası'nı ziyaret etti.

MHP Teşkilatı, ilk olarak Bolu Müftüsü İzani Turan'ı makamında ziyaret etti. Partililer ve milletvekili adaylarını sıcak bir şekilde karşılayan Müftü, adaylarla bir süre sohbet ettikten sonra hac ve umre ziyaretleri hakkında bilgiler verdi. Ziyarette kutsal topraklardan, köylerdeki yeni yapılan camilere kadar birçok konuda fikir alışverişinde bulunuldu.. İl Müftüsü İzani Turan'ı ziyaret ettikten sonra müftülük çalışanlarının odalarını gezen adaylar, iyi çalışmalar diledi.

NİHAT ALPAT ÖZTÜRK; ARAÇLAR BAĞLANIYOR”

MHP Bolu Milletvekili adayları Şükrü Gülez ve Mihriban Budak Yerlikaya, daha sonra Bolu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı'na gitti. Başkan Nihat Alpat Öztürk ve oda üyeleri tarafından karşılanan adaylar, seçimlerde destek istediler. Hükümetin şoförler üzerinde çok büyük yaptırımları olduğunu söyleyen Bolu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Nihat Alpat Öztürk, 7 Haziran'da yapılacak olan seçimlerden inşallah başarılı çıkarsınız. Ulaştırma ve Denizcilik Bakanlığı'nın yaptırımları çok büyük. Belgesiz yola çıktığınız zaman ağır cezaları var. Araçlar bağlanıyor. Bizim en büyük arzumuz tork kilometre uygulamasıdır. Her hükümet göreve gelişinde federasyonumuz dile getiriyor. Ben MHP'nin hükümet ortağı olacağını düşünüyorum. Halkımızda böyle bir düşünce var. Eğer devlet tarafından kilogram uygulaması yapılırsa herkes gideceği yerin fiyatını bilir” şeklinde konuştu.

ŞÜKRÜ GÜLEZ, SIKINTILAR KÖKÜNDEN ÇÖZÜLECEKTİR”

MHP Bolu 1.Sıra Milletvekili Adayı Şükrü Gülez, şoför esnafına Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin büyük sevgisi ve sempatisi olduğunu, bu yüzden iktidara gelmeleri durumunda şoför esnafının rahatlayacağını belirterek, Sivil toplum örgütlerimize çok önem veriyoruz. Bolu'nun problemlerini sivil toplum örgütleriyle istişare ederek bir uzlaşma zemininde birbirimize karşı sivri taraflarımızı törpüleyerek çözülebileceğini ümit ediyoruz. Şoför esnafımızda bizim çok değer verdiğimiz bir kesim. Özellikle genel başkanımızın şoförlere karşı ayrı bir sevgisi ve sempatisi vardır. 2002 yılından bu yana mevcut siyasi iktidar döneminde en çok yıpranan, en fazla sıkıntı çeken meslek grubu şoförlerimiz olmuştur. Bizler yaşanan sıkıntıların farkındayız. MHP iktidara geldiğinde bu sıkıntılar kökünden çözülecektir” dedi. Seçim çalışmalarını sürdüren MHP Milletvekili adayları, daha sonra İl Sağlık Müdürü Dr. Mahmut Arık'la bir araya geldi. Bolu'daki görevinden alınıp başka yere gönderileceği konuşulan Arık'ın görevinde devam edeceği kararı verilmesi ziyarette gündem konusu oldu. Sağlık alanındaki çalışmalar hakkında İl Müdüründen bilgiler alan adaylar ve partililer, daha sonra müdürlük binasında çalışan memurları ve 112 Komuta Merkezi'ni gezdi. Haber Merkezi