Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili adayı Şükrü Gülez, Gerede ilçesinde yaptığı seçim çalışmaları esnasında yaptığı açıklamada Ak Parti 2'inci sıra Milletvekili adayı Fehmi Küpçü'yü eleştirdi.

Seçim çalışmaları boyunca Gerede'ye gitmeyen Ak Partili Fehmi Küpçü'yü eleştiren Gülez, Şimdiden sırtını Gerede'ye dönen bir milletvekili adayından bu memlekete ne hayır gelir” dedi.

“ALDATTIĞINIZ İNSANLARIN YÜZÜNE NASIL BAKACAKSINIZ”

Gerkonsan'ın satış konusuna da değinen Şükrü Gülez, Yaklaşık bir ay önce Fehmi Bey yanına belediye başkanı Mustafa Allar'ı da alarak tüm Gerede halkına ‘Gerkonsan'ın açılacağını ve 1.500 Geredelinin burada istihdam edileceğini söylemişti. Bugün öğreniyoruz ki, konunun aslı öyle değil. Bu fabrika Bank Asya'nın malı ve hala satılık durumda, hiç kimse burayı satın almak için girişimde bulunmamış. Nasıl olurda işin gerçeği bu şekilde iken bir Milletvekili çıkar oy alma uğruna vatandaşı aldatmaya kalkışır. Şimdi biz Fehmi Bey'in söylediklerine nasıl inanacağız. Vekillikte diğer makamlarda gelip geçici makamlardır. Ama biz Gerede sokaklarında Geredeli vatandaşlarımızla yüz yüze bakacağız. Bugün aldattığınız insanların yüzüne nasıl bakacaksınız” dedi.

“TÜM GEREDELİLERE SÖZ VERİYORUM”

Seçimlere 3 gün kala artık Gerede ilçesinde de birçok şeyin değiştiğini söyleyen Şükrü Gülez, Geredeli vatandaşlarımız bugüne kadar karşılıksız bir şekilde Ak Partiyi destekledi. Onlara inandı. Ama bugün gelinen noktada 13 yıldır nasıl kandırıldıklarını ve aldatıldıklarını görmüş durumdalar. Burada Gerede'nin öz evladı, Metin kardeşimiz günlerdir yoğun bir çalışma yürütüyor. Bu emeğin karşılığını alacağımızı düşünüyoruz ve MHP ile birlikte Gerede'de çok farklı bir çehreye kavuşacaktır. Ben tüm Geredelilere söz veriyorum. Bize vereceğiniz destekten asla pişman olmayacaksınız. Gerede'nin ne zaman başı ağırsa biz orada olacağız. Gerede'nin suyunu da, derisine de, sanayisine de, camisini de sahip çıkacağız” ifadelerine yer verdi. Haber Merkezi