Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili adayları Şükrü Gülez ve Mihriban Yerlikaya seçim çalışmalarına Bolu Merkezde devam etti. Bolu pazarında vatandaşlarla buluşan MHP'li Milletvekili adayları 1 Kasım seçimleri için destek istediler. Vatandaşların MHP'li adaylara gösterdiği ilgi dikkat çekerken, birçok vatandaş bu seçimlerde tercihini Şükrü Gülez'den yana kullanacağını dile getirdi.

Ak Parti'nin bugüne kadar Bolu'da yaptığı hizmetleri yetersiz bulan vatandaşlar, Bolu'dan bir muhalefet Milletvekilinin daha Meclise gitmesinin şehrimiz için daha faydalı olacağı görüşünde birleştiler. Gördüğü ilgi karşısında memnuniyetini dile getiren Gülez; Vatandaşlarımızın bu ilgisi bizleri mutlu ettiği kadar sorumluluğumuzu da artırıyor. Bu durum anketlerimize yansıyor. Şuan ki durumda Bolu'da %25'lik oy oranını yakalamış durumdayız. Fakat seçime daha iki hafta var. Rehavete kapılmadan çalışmalarımıza aynı ciddiyetle devam edeceğiz. Bize inanan vatandaşlarımızı mahcup etmeyeceğiz” ifadelerine yer verdi.

“BU TAKİYECİLERE İNANMAYIN”

Ülkenin içerisinde bulunduğu durumda ülkücü kadrolara ihtiyaç olduğunu belirten Gülez; Ak Parti iktidarının 13 yılda ülkeyi getirdiği durum ortadadır. Vatanımız bölünmeyle karşı karşıya kalmıştır. Siz böyle bir ortamda neyin istikrarından bahsediyorsunuz. Ak Partililerin istikrar dedikleri kendi saltanatlarının istikrarıdır. Kendi saltanatları bozuldu diye istikrar istiyorlar. Bu yolda da her şeyi mubah görüyorlar. Dün Türk Milliyetçiliğini ayaklar altına alıyorlardı, kurumlardan T.C harflerini kaldırıyorlar, Türk bayrağını kaldırıyorlardı şimdi ise hepsi bizden çok milliyetçi oldular. Yüce Türk Milleti bu takiyecilerin aldatmacalarına artık kanmayacaktır” dedi.

“MİLLET İRADESİ TECELLİ EDECEK”

MHP'nin 2. sıra Milletvekili adayı Mihriban Yerlikaya ise tüm ülkede olduğu gibi Bolu'da da Ak Parti iktidarlığının artık sona erdiğini belirterek; Ne kadar uğraşsalar da vatandaşlarımız kararını vermiş durumdadır. İnsanları öyle bir hale soktular ki, vatandaşlarımız artık; ‘bunlar gitsin de kim gelirse gelsin' demeye başladı. Bizde diyoruz ki, yağmurdan kaçarken doluya tutulmayalım. Bu ülkenin geleceği ve birliği için MHP kadrolarına ihtiyacımız var. Bunların PKK ile savaşacağız sözlerine inanmayın. Dolmabahçe mutabakatı, Oslo görüşmeleri ortadadır. İsteseler de bunun dışına çıkamazlar. Bu ülkede terör bitecekse bu ancak MHP kadrolarıyla mümkün olabilir. Biz ülkemizin geleceği için oy istiyoruz. Vatandaşlarımızda bunun farkındalar. Bunlar kabullenmeseler de 1Kasım'da Millet iradesi tecelli edecek ve bundan kaçamayacaklar” cümlelerini kullandı. Haber Merkezi