Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Başkan Adayı Şükrü Gülez ve beraberindeki partili grup seçim çalışmalarına Sağlık Mahallesinde devam etti. Sağlık Mahallesinde 3. gün çalışmalarına devam eden MHP Belediye Başkan Adayı Gülez, Sağlık Mahallesinde oturan vatandaşlara cami sözü verdi.
MAĞDUR EDİLEN MAHALLELERE ÖNCELİK TANINACAK
Gülez seçim çalışmaları sonrası yaptığı açıklamada; Sağlık Mahallesinde bugün 3. günü geride bıraktık. Yoğun bir çalışma temposuyla Sağlık Mahallesini baştan aşağıya hiçbir vatandaşımızı atlamadan dolaştık. Vatandaşlarımızın sorunlarını dinledik ve 30 Mart sonrası bu mahalle için yapacağımız çalışmaların hazırlıklarına şimdiden başladık. Çünkü mevcut Belediye yönetimi tarafından unutulan ve hizmet götürülmeyen bir mahalle ile karşı karşıyayız. Biz hep şunu söyledik. Bugüne kadar mağdur edilen mahallelere pozitif ayrımcılık yapacağız ve çalışmalarımıza bu mahallelerden başlayacağız. Sağlık Mahallesi de bunların başında geliyor” ifadelerine yer verdi.
Halkın istediği cami yapılacak
Sağlık Mahallesinde yaşayan vatandaşların mahalleye cami yapılmasını istemesi üzerine açıklama yapan Gülez; Vatandaşların böyle bir isteği var. Hatta cami için bir arsa ayarlamış ama bir türlü yapımına başlanamamış. Sağlık Mahallesinin nüfus yoğunluğunu dikkate alırsak bu mahalleye bir cami daha yapılmasının zorunlu olduğunu görüyoruz. İnşallah göreve geldiğimizde bu konuyla ilgili çalışmaları hemen başlatacağız” dedi.
AKP'ye gerekli cevap verilecektir
Yerel seçim gündemini de değerlendiren Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Şükrü Gülez; Bu seçimler MHP açısından tüm ülke genelinde olduğu gibi çok başarılı geçecek. Çünkü ülkemizin ve halkımızın MHP'li Belediyelere ihtiyacı var. Yıllardır AKP'li ve CHP'li belediyelerin başarısız yönetiminden sıkılan halkımız artık MHP'nin zamanı geldi diyor. Bizde tüm kadrolarımızla buna hazır olduğumuzu söylüyoruz. Bolu'da sadece merkezde değil bir çok ilçede de MHP'nin zaferle çıkacağını düşünüyorum. Ben halkımızın özgür iradesine inanan ve güvenen bir insanım. Bu halk her zaman yeri geldiğinde gerekli cevabı vermiştir. Bu seçimde de AKP'ye gerekli cevabı verecektir” cümlelerini kullandı.