Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Milletvekili Adayı Şükrü Gülez, seçim çalışmaları kapsamında Dörtdivan ilçesine giderek vatandaşlar ve esnaflardan destek istedi.

Milletvekilliği genel seçimlerinde meclise temsilci göndermeyi hedefleyen Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Teşkilatları, gece gündüz demeden çalışıyor. Merkezde ve ilçelerde yoğun tempoyla çalışan adaylar, 7 Haziran seçimleri öncesi vatandaştan destek istiyor. Seçim çalışmalarına Dörtdivan ilçesinde devam eden MHP Bolu Milletvekili adayı Şükrü Gülez, ilçe halkıyla kucaklaşarak isteklerini ve şikayetlerini dinledi. İlk olarak Dörtdivan İlçe Başkanlığı'nı ziyaret ederek partilileri ile bir araya gelen Gülez, daha sonra teşkilatlarıyla birlikte ilçe gezisi yaptı. Hem sokaktaki vatandaşlar hem de dükkanlardaki esnafları ziyaret eden Şükrü Gülez, seçim beyannamelerindeki vatandaşlara, çiftçiye, emekliye ve esnafa tanıyacakları hakları anlattı.

Seçim gezileri boyunca vatandaşlar özellikle tarım ve çiftçilik alanında köylülerin sıkıntı çektiklerini belirterek, üretim alanlarının daralması ve ilçe nüfusunun azalmasından dert yandı. MHP Bolu Milletvekili Adayı Şükrü Gülez de, milliyetçi hareketin bütün sıkıntılara çözüm bulacağını açıkladı. Haber Merkezi