Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Şükrü Gülez seçim çalışmalarına Gölyüzü Mahallesinde devam etti. Seçimlerin yaklaşmasıyla çalışmalarına hız veren Gülez ve ekibi vatandaşlarla tek tek ilgilenerek sorunlarını dinlediler. Gülez burada yaptığı açıklamada; Oylarınızı bölmeyin, mevcut yönetime bir kez daha şans verip vebal altına girmeyin. Gelin kendinize, belediyeyi birlikte yöneteceğiniz bir ekibe, MHP'ye oylarınızı verin” ifadelerini kullandı.
BOLU TÜM MAHALLELERİYLE BİRLİKTE KALKINACAK
Gölyüzü Mahallesinin Bolu için önemli bir mahalle olduğunu dile getiren Şükrü Gülez; İki gündür seçim çalışmalarımızı Gölyüzü Mahallesinde sürdürüyoruz. Bu mahalleyi önemsiyoruz. Bu yüzden hiçbir vatandaşımızı atlamadan hepsinin sorunlarını dinleyip belediyeden talepleri nedir öğrenmek istiyoruz. Çünkü bu mahalle Bolu'nun en eski mahallelerinden biri olmasına rağmen belediye hizmetlerinden hiç yararlanamamış. Biz D-100 karayolunu ve Bolu'nun kuzey bölümünü şehirle birleştireceksek bunun yolu Gölyüzü Mahallesine yapılacak yatırımlardan geçiyor. Yani Gölyüzü'nü şehirleştiremezseniz, D-100 karayolunu ve Sağlık, Kültür Mahallelerini şehirle birleştiremezsiniz. Biz Bolu'nun İzzet Baysal Caddesine sıkışıp kalmasını istemiyoruz. Bu bölgeleri cazibe merkezi haline getirip, Bolu'nun her mahallesiyle birlikte kalkınmasını sağlayacağız” ifadelerine yer verdi.
BU KAVGADAN KURTULMALIYIZ
Yaptığı açıklamada mevcut yönetimin yıllardır uyguladığı politikaları eleştiren MHP Belediye Başkan Adayı Şükrü Gülez; Görüyoruz ki mevcut yönetim yıllardır uyguladığı politikalardan dolayı halkın güvenini kaybetmiş. Bunu 18. Madde uygulamalarında, Sanayi Esnafı üzerine oynanan oyunlarda ve İmarda yapılan yanlı tutumlarda görebiliyoruz. Belediye yaptığı bütün işlerde önceliği halkına vermeli. Yani bütün yatırımlarda merkezde insan olmalı. İnsan odaklı yatırımlar yapmalısınız. Halka rağmen; ‘ben Belediye Başkanıyım istediğimi yaparım' düşüncesi yanlış ve tehlikeli bir düşüncedir. Siz sanayi esnafını başka yere taşımak istiyorsanız, onların rızasını alıp, onlara sorup ortak bir kararla taşımalısınız. Biz sizin yerinize en iyisini düşünürüz diyerek insanları kandıramazsınız. İşte sonunda bu şekilde kayaya toslarsınız. Çünkü halkımız kimin art niyetli kimin iyi niyetli olduğunu gayet iyi biliyor” dedi.
MEVCUT YÖNETİMİN DEĞİŞMESİ KAÇINILMAZDIR
Bolu'nun önünün açılması için mevcut yönetimin kesinlikle değişmesi gerektiğini vurgulayan Şükrü Gülez, Bolu halkının en büyük projesi mevcut yönetimi dinlendirme projesi olmalıdır. Şehrin her geçen gün kaos ortamına sürüklendiğini gördüğümüzde bunun kaçınılmaz olduğunu düşünüyoruz. Her gün bir bölgede insanların isyanına ve belediye karşı başkaldırışlarına tanık oluyoruz. Bu şehrin böylesine bir yükü 5 yıl daha kaldırması mümkün değildir. Bu nedenle biz ilk önce mevcut yönetimden kurtulacağız ve akabinde halkımızla el ele verip Bolu'ya huzur ve güveni hakim kılacağız. Halkımızın istediği de budur. Bu iradenin sandığa yansıyacağından şüphemiz yoktur. Onun için ben tüm sağduyulu seçmenlere sesleniyorum. Oyunuzu bölmeyin, mevcut yönetime bir kez daha şans verip vebal altına girmeyin. Gelin kendinize, belediyeyi birlikte yöneteceğiniz bir ekibe, MHP'ye oylarınızı verin” diye konuştu.