Dörtdivan ve Kıbrıscık üzerinden atışan AKP ve CHP'ye gönderme!

GÜLEZ; BİZİM KAYIKÇI KAVGASIYLA İŞİMİZ YOK”

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayları Şükrü Gülez, Mihriban Yerlikaya, çok sayıda partiliyle birlikte seçim çalışmalarına Kalıcı Konutlarda devam etti.

Kalıcı Konutlarda ev ve esnaf ziyaretlerinde bulunan MHP'li Milletvekili adayları 1 Kasım seçimlerinde destek isterken, vatandaşlara ülkenin içerisinde bulunduğu kaos ortamından kurtulması için MHP'ye ihtiyaç olduğunu söylediler.

AK PARTİ 13 YILDA BOLU'YA NE VERDİ

Basın mensuplarının, Ak Parti 3'üncü sıra Milletvekili adayı Fatih Metin'in Kıbrıscıklılar için söylediği iddia edilen sözler ve CHP 2'inci sıra Milletvekili Burak Cop'un şehitlerimiz için sarf ettiği cümleler için ne düşündüğü konusunda sorulan soruyu cevaplayan Şükrü Gülez; Bizim bu tür kayıkçı kavgalarıyla harcayacak zamanımız yok. Biz siyasette de, sosyal yaşamda da dürüstlükten yanayız. Böyle çirkin siyasetin ve siyasetçilerin içerisinde olmayız. Onların kararını vatandaşlarımız çok iyi verecek. Bakın bugün Kalıcı Konutlardayız. MHP iktidarının ilimize kazandırdığı en güzel yaşam alanı burası. Kalıcı Konutlar dışında ilimizde doğru düzgün yapılan bir yer var mı? İşte MHP nin vatandaşa bakış açısı budur. Herkes buranın ne kadar kısa süre içerisinde tamamlandığını biliyor. Burayı yapan MHP değil de Ak Parti olsaydı, bir yandaş müteahhitte verirdi yıllarca uğraşır dururdu. TOKİ'de yapılanlar ortadadır. Hani insanlar diyor ya MHP Bolu'ya ne verdi. MHP Bolu'ya Kalıcı Konutları verdi. İnsanlar şimdi burada rahatça yaşaya biliyorlar. Peki 13 yılda Ak Parti Bolu'ya ne verdi?” ifadelerini kullandı.

‘BÜTÜN BOLU ELE ELE VERİP ŞÜKRÜ BEY'İ MECLİSE GÖNDERECEĞİZ'

MHP'nin 2 inci sıra Milletvekili adayı Mihriban Yerlikaya ise yaptığı açıklamada; Seçim yaklaştıkça ve vatandaşlarımızın ilgisini gördükçe bizimde heyecanımız artıyor. MHP'nin ülke genelindeki yükselişi ilimize de yansımış durumda. İnşallah 1 Kasım'da Şükrü Bey'i Meclise göndereceğiz. Biz diğer siyasi partiler gibi ne vaatlerimizde nede tahminlerimizde öyle afaki cümleler kullanıp halkımızı kandıramayız. Bolu'dan 3 vekil çıkartacağız aldatmasını yapamayız. Ama gerçek şu ki Şükrü Gülez, Ak Partinin 2 inci sıra adayı Fehmi Bey'den daha şanslı bir durumda. Halkımızda Şükrü Bey'in Meclise gitmesini istiyor. Bizde artık Bolu'yu Mecliste MHP'nin temsil etmesi gerektiğini halkımıza anlatmaya çalışıyoruz. Hangimizin, kaç tanemizin kazandığı önemli değil. Partili, partisiz bütün Bolu el ele verip 1 Kasım'da Şükrü Bey'i Ankara'ya göndereceğiz” dedi. Haber Merkezi