Resim çalışmalarını uzun yıllardan bu yana ressam Şenol SAK yönetiminde sürdüren AtölyeSAK Sanat Grubu üyeleri, Sonbahar Karması” adını verdikleri Karma Resim Sergisini, 17 Kasım 2014 tarihinde İzmit Belediyesi Sanat Galerisi'nde açıyor.

Resim çalışmalarını Bolu'da atölyeSAK bünyesinde sürdüren grup üyeleri uzun yıllardan bu yana, haftanın belli günleri bir araya gelerek zamanlarını, emeklerini bu güzel uğraş ile değerlendiriyor. AtölyeSAK Sanat Grubu” içerisinde her yaş ve meslek grubundan sanat gönüllülerini görmeniz mümkün.. Grup üyeleri daha önce de, ürettikleri çalışmaları Bolu ve çevre illerde açtıkları çok sayıdaki sergide izleyicilerle paylaşmıştı.

Ressam Şenol SAK yönetimindeki AtölyeSAK Sanat Grubu” üyelerinin yağlıboya, suluboya ve pastel tekniğinde ürettiği eserlerinin yer alacağı sergide, Naciye BOZACIOĞLU, Şenol ÖZER, Irmak MURATOĞLU, Burçin MURATOĞLU, Selma YILMAZ, Suna ÖZMAN, Türkan YILMAZ, Seher YURTTAŞ ALTUNAY, Aysel KUYAR, Zeynep KUYAR ve Özlem AĞDEMİR eserleriyle yer alacak. Sergi, 17–28 Kasım 2014 tarihleri arasında, İzmit Belediyesi Sanat Galerisi'nde görülebilecek. Sergi açılışı ise 17 Kasım 2014 - Pazartesi günü, saat 17.oo'de yapılacak.