Yeni kayak sezonu öncesi tadilata alınan otel, misafirlerine daha kaliteli hizmet vermek adına çok sayıda yenilik yaptı. Otelde yapılan tadilat hakkında bilgiler veren Grand Kartal Otel Genel Müdürü Halit Ergül, Asansörlerimizin tamamı ‘Kone' marka yeni asansörlerle değiştirildi. Mevcut asansörlere ek olarak artık panoramik bir asansörümüz de var. Tüm kapılarımızı yeniledik. Eski tip anahtar taşıma derdine son. Son teknoloji elektronik chipli kilit sistemine geçildi. Artık oda kartlarınızı taşımak çok daha kolay. Kapıya ‘Odayı Temizleyiniz/Rahatsız Etmeyiniz' kartı asma devri bitti. Elektronik bir şekilde temizlik servisi istediğinizi ya da rahatsız edilmek istemediğinizi görebileceğiz” ifadesini kullandı.

Diğer taraftan, otelin tüm halılarının anti-alerjik halılarla değiştirildiğini de sözlerine ekleyen Ergül, Perdelerimiz ve tüm nevresim takımlarımız değişti. Isı geçirmez pencere doğramalarımız ve camlarımız odanızda ekstra konfor sağlayacak. Otelin çatısı tamamen sökülüp yeni teknoloji UV donatılı, yeşil enerjiye uygun çatı ile kaplandı. Tüm duvarlarımızın boyası yepyeni. Restaurant sandalyeleri yeniden kaplandı” dedi.

Diğer taraftan, son yıllarda Kartalkaya'ya istenilen seviyede kar yağmadığını da hatırlatan Ergül, 2 milyon dolar yatırım yaparak kar yapma makinası aldıklarını belirtti.

Ergül, kar yapma makinasının takviye amaçlı olduğunu, kar yağdığı zaman pistlerdeki kar düzeyini koruyacaklarını söyleyerek, Sezon boyunca ihtiyaç olan yerlerde kullanacağız. Sezonu da önümüzdeki hafta açacağız. Şuan açsak bile pistlerimiz kayak için emniyetli değil. Gelen misafirlerimizin ayağı kırılabilir, sıkıntı olabilir. Bundan dolayı biz biraz daha kar yağmasını bekliyoruz. Yeni aldığımız makinemizle de takviye yapacağız” dedi. Haber Merkezi