Boluspor U15 takımı, Viyana'da yapılacak şampiyona öncesi son çalışmasını yaptı. Kırmızı beyazlıların yaptığı antrenman sonunda duygu dolu anlar yaşandı. Kırmızı beyazlı ekibin alt yapısında 4 yıldır birlikte çalışıp hocaları ile birlikte adlarını zafere yazdıran genç oyuncular, son antrenman sonunda hocaları Yılmaz Özen ile vedalaştılar.
Boluspor U15 takımının Nike Premier Cup U15 Türkiye Şampiyonu olmasının ardından ülkemizi Avrupa şampiyonasında temsil edecek olan kırmızı beyazlılar, son çalışmasını tesislerde yaptı. Boluspor'un başında olduğundan dolayı Avusturya'ya gidemeyen teknik sorumlu Yılmaz Özen, antrenman sonunda futbolcularına duygu dolu bir konuşma yaptı.
“ORADA ALACAĞINIZ BAŞARI İLE BENİ İNGİLTERE'YE GÖTÜRECEKSİNİZ”
Yılmaz Özen konuşmasında söyle dedi: Çocuklar, sizinle buralara kadar birlikte birçok zorluğu aşarak geldik. Sizler bunu sonuna kadar hak ettiniz. Ben sizlere çok teşekkür ediyorum. Sizlerin buraya gitmesinde büyük bir mücadele verdik ve gidiyorsunuz. Sizlerle birlikte olmak isterdim, nasip değilmiş. Burada da çok önemli bir görevim var ama ben olmasam da sizler ben varmış gibi orada da mücadele edeceksiniz. 4 yıldır futbolun tüm temel görevlerini birlikte yaptık ve sizler başarılı oldunuz. Onun için sizinle Avusturya'ya gidemiyorum ama inşallah Dünya şampiyonasına gideceğiz. Sizler orada alacağınız başarı ile beni İngiltere'ye götüreceksiniz. Takım olarak şunu unutmayın. Sizler Boluspor'un futbolcususunuz, armaya renklere en güzel şekilde temsil edeceksiniz. Kulübünüzün büyüklüğünü hiç bir zaman unutmayın” dedi.
Özen'in oyuncularına hakkınızı helal edin demesinin ardından tek tek oyuncularını kucaklayıp öperken ‘yolunuz açık olsun çocuklar' dedi. Yılmaz Özen konuşmasının ardından bir çok öğrencisi duygulanarak göz yaşlarına hakim olamadı.