Boluspor bu gün sahasında Göztepe A.Ş. ile karşılaşıyor. Saat 13:30'da karşılaşacak her iki takım da puan için sahaya çıkmaya hazırlanırken, Boluspor'da hedef 3 puan.

Lig çıkışını devam ettirmek isteyen Boluspor 13'üncü hafta karşılaşmasında Göztepe AŞ.'yi konuk ediyor. Saat 13:30 da başlayacak olan karşılaşmada sahaya 3 puan için çıkmaya hazırlanan temsilcimiz, maç saatini bekliyor. Hafta başından beri zorlu Göztepe A.Ş. maçına hazırlanan temsilcimiz zorlu maça iki eksikle çıkıyor.

Adanaspor karşılaşmasına aldığı 3 puanla üst sıralara göz kırpmasıyla beraber büyük bir moral bulan Boluspor, bu maçta kaybettiği iki oyuncunun üzüntüsünü yaşıyor. Adem Alkaşi ve Alican Karadağ gördükleri sarı kartlar sonrası Göztepe karşılaşmasında yer alamayacaklar.

Göztepe A.Ş. maçı için çok sayıda Boluspor taraftarı zorlu maça gelmesi bekleniyor . Deplasmanda alınan 3 puan sonrası üst sıralar için umutlanan kırmızı beyazlı taraftarlarda, takımlarına destek vermeye hazırlanıyor. Boluspor, Göztepe A.Ş. maçı bugün saat 13:30 da Atatürk Stadyumunda oynanacak ekibimizde tek hedef 3 puan