Gözlemecioğlu ikinci şubesiyle hizmete devam ediyor. 2011 yılından bu yana İzzet Baysal Caddesinde Hizmet veren Gözlemecioğlu ikinci şubesi ile hizmet vermeye başladı.
İzzet Baysal Caddesi'nde açılan Gözlemecioğlu'nun açılışına CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Belediye Başkan Vekili Hüseyin İka, AKP İl Başkanı Ömer Sayın, çok sayıda davetli vatandaş katıldı. Açılış töreninde ilk olarak işletme sahibi Ercan Özcan bir konuşma yaptı. Özcan açılışa katılan herkese teşekkür ederek, Bolu'da ikinci şubemiz olan Gözlemecioğlu'nu açtığımız için çok gururluyuz. Siz sayın davetlilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.
Belediye Başkan Vekili Hüseyin İka ise yaptığı konuşmada; Özne Bolu dediğimiz, Bolu yararına olabilecek, Bolu çıkarına olabilecek her şeyi desteklediğimiz şu süreçte caddemizde, meydanlarımızda meydana gelen değişime hepimiz şahit oluyoruz. Öncelikli olarak bu değişim lehine yapılabilecek her şeyin yanında olduğumuzu hiçbir fikre, hiçbir düşünceye ön yargılı yaklaşmadığımızı da burada belirtmek istiyorum. Bu güzel meydanda Belediyemizce Bolumuza kazandırılan bu güzel caddede böyle işletmelerinde açılıyor olması bizleri son derece memnun etmekte. İşletmecimizin ikici yeri olduğunu örendik. Kendisine burada hayırlı kazançlar diliyorum. Allah hayırlı kazançlar nasip etsin. İnşallah benzer işletmelerinde önünü açsın, onlara cesaret versin” dedi.
Yapılan konuşmalardan sonra hep beraber açılış kurdelesi kesildi. Siyasetin hiç konuşulmadığı açılışta Milletvekili Tanju Özcan, Belediye Başkan Vekili Hüseyin İka, AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın ve işletme sahibi Ercan Özcan aynı masada oturup hem Gözlemecioğlu'nun ürünlerinin tadına baktı, hem de sohbet etti.
Açılışta ayrıca tüm davetlilere ve vatandaşlara döner, börek, kır pidesi ve ayran ikram edildi.