Boluspor'da uzun bir süredir izne çıkmayan futbolcuların izinleri sona erdi. Kaybedilen iki puanı unutmaları ve dinlenmeleri için Teknik Direktör Oğuz Çetin oyuncularına iki gün izin verirken, Göztepe maçı hazırlıkları da dün başladı.
Boluspor'da, Göztepe A.Ş maçı hazırlıkları dün başladı. Oyunculara verilen iki gün izinin ardından dün ilk çalışmasını yapan ekibimizde artık Göztepe ile deplasmanda oynanacak olan karşılaşma düşünülüyor. Sahasında aldığı şok beraberlik sonrası camianın morali bozulurken, ekibimizde de hazırlıklar Göz Göz için start aldı.
İki gün izinin ardından dün saat 14:00'de haftanın ilk çalışması yapıldı. Çalışma öncesi oyuncuları ile Tavşanlı maçı sonrası ilk defa bir araya gelen Teknik Direktör Oğuz Çetin toplantı yaparken, Artık maç geride kaldı. Toparlanın ve sonucu unutup, hafta sonu oynayacağımız maça en iyi şekilde hazırlanın”derken, bazı oyuncularında dikkatini çektiği gelen haberler arasında.
Boluspor'da dün başlayan hazırlıklarda haftanın ilk antrenmanı yapılırken, bu çalışmada önce oyuncuların yenileme antrenmanı yaptıran Teknik Direktör Oğuz Çetin daha sonraki bölümlerde tempoyu yükselterek oyuncularını yordu.