Göynük Belediyesi ve Göynük Ak Parti İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen iftar yemeği bin kişinin katılımı ile belediye meydanında gerçekleştirildi.

Göynük Belediyesi ve Ak Parti İlçe Başkanlığının birlikte organize ettiği geleneksel iftar yemeği programı Belediye meydanın da düzenlendi. Programa Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer, İlçe Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, Belediye Başkanı Kemal Kazan, Belediye Başkan Yardımcısı Günay Can, İlçe Emniyet Müdürü Abdurrahman Özer, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Demiröz, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe daire amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeği programı halkın yoğun katılımı ile gerçekleşti. İftar yemeği öncesinde bir konuşma yapan Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan, Her yıl düzenlediğimiz ve geleneksel hale getirdiğimiz iftar yemeği programında bir kez daha bir arada olmaktan mutluyum. Bu akşam idrak edeceğimiz Kadir Gecesinin de başta ilçemize, ülkemize ve tüm İslam âlemine hayırlara vesile olmasını dilerim. Tüm halkımızın Cuma günü kutlayacağımız Ramazan Bayramını da tebrik ediyorum” dedi.
Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan'ın ardından Göynüklülere seslenen Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Bu mübarek Kadir Gecesinde Göynüklü hemşerilerimle bir arada olmaktan birlikte oruç açmaktan mutluluk duyuyorum, mübarek kadir gecesinde dualarımızın kabul olması dileğiyle iftar yemeğine katılan halkımıza ve organizasyon da emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Göynük Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeği programına bu yıl yaklaşık bin kişi katıldı. Haber Merkezi