Ak Parti Göynük İlçe Teşkilatı tarafından Termal Otel'de düzenlenen Göynüklüler gecesine Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Ak Parti Bolu İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Milletvekili adayı Mehmet Emin Güz, Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan, Göynük İlçe Başkanı Mehmet Demiröz, Kadın ve Gençlik Kolları Teşkilatları ile birlikte Bolu'da yaşayan çok sayıda Göynüklü katıldı.

Oteli dolduran yüzlerce kişiyi selamlayan AKP İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, Göynük'e daha iyi hizmet verebilmek için bölgeden bir adayın milletvekili olarak Ankara'ya gitmesi gerektiğinin altını çizerek, Önemli günlerin arifesindeyiz. İnşallah 7 Haziran seçimlerinde ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olur. Çünkü seçeceğimiz iktidar seçeceğimiz insanlar dört yıl bu ülkeyi idare edecekler ve bu ülkeyi inşallah geleceğe taşıyacaklar. Bizler milletimizin bugüne kadar vermiş olduğu karara saygı ve teşekkür ettik. Bundan sonrada vereceği karara saygı duyacağız ve teşekkür edeceğiz. Bugüne kadar hizmetkar olmaya çalıştık. İnşallah yine hep beraber arkadaşlarımla hizmetkar olmaya devam edeceğiz. Bende iki dönem milletvekilliği yapmış olan evladınızım. Ben kendimi bugune kadar Göynüğün evladı olarak gördüm. Geredeliyim. Gerede doğumluyum ama Bolu'dan evliyim. Göynüklüler beni milletvekilliği döneminde bağrına bastılar. Bende kendimi onların bir evladı olarak gördüm. İki dönem milletvekilliği görevinde sizlere Göynüğümüze hizmet etmek için elimizden gelen gayreti gösterdik. Mutlaka eksiklerimiz olmuştur. Bizden sonra bayrağı devir alan arkadaşlar o eksikleri inşallah tamamlamak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerdir. Rabbim tekrar bu birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” dedi.

AK PARTİ BOLU TEŞKİLATINI BİRLİKTE KURDUK

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ise Ak Parti Bolu Teşkilatının Mehmet Emin Güz'ün ofisinde kurulduğunu açıklayarak, Gerçekten birlik ve beraberliğe hep ihtiyacımız var. Bir seçim dönemindeyiz. Biz Ak Partiyi kurduğumuz dönemde, Mehmet Emin bey ile beraber çalıştık. O zaman yerimiz yurdumuz yoktu. Onun bürosu çalışma alanımızdı. Bu partiyi tam oluşturduk Mehmet Emin, 'Ben artık işime bakacağım.' diyerek yönetimde görev almadı. Eğer görev alsaydı belki şimdi milletvekiliydi. Aradan zaman geçti şuan aday oldu. Belediye Başkanı olurken Sebenliler hemşiresi olduğum için çok büyük destek verdiler. Kıbrıscıklıar hemşiremiz olduğu için hatta Göynük ve Mudurnular çok destek verdiler. Eğer sizler olmasaydınız biz bugüne gelemezdik ve size hizmetkar olamazdık. Sizlerin sayesinde biz bu göreve geldik ve Bolu'ya hizmet etmeye çalışıyoruz. Sebenliler inatçıdır, biraz katıdır CHP'lidir ama inanın CHP'nin en az yüzde ellisi bana oy verdi. Kıbrıscık biliyorsunuz küçük Moskova denirdi. En az yarısı bana oy verdi. Mudurnu ve Göynük'te CHP'lisi ve MHP'lisi bize oy verdi. Bu yüzden sizden Mehmet Emin Güz'e oy vermenizi istiyorum. Onu Ankara'ya göndermemiz çok önemli” diye konuştu.

OYLARINIZA TALİBİM

Alkışlar eşliğinde kürsüye gelen Mehmet Emin Güz, Kutlu dava için, bir hizmet yarışı için, bir emek adına, adalet adına çıkmış olduğumuz yolda tarafımıza destek verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Mudurnu, Göynük, Seben ve Kıbrıscık'ı bir bölge olarak, bütün olarak görüyoruz. O nedenle yıllar sonra bölgeden bir aday gösterildi. Daha önce başka partilere oy vermiş olabilirsiniz. CHP, MHP ve Saadet partisine oy atmış olabilirsiniz. Ancak bu seçimlerde Bölgenin daha iyi hizmet alabilmesi adına oylarınıza talibim. Desteklerinizi bekliyorum” şeklinde konuştu.

EN İYİ HİZMETİ YAPACAK OLAN KİŞİ MEHMET EMİN GÜZ'DÜR

Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin ise Mehmet Emin Güz için destek isteyerek, şöyle konuştu: Allah bana il başkanlığını, milletvekilliğini ve bakan yardımcılığını nasip etti. Makamlar gelip geçicidir. 7 Haziran sonrasında da ne yapacağımız belli değil. Önemli olan iyi hizmetler verebilmek. Ben şu ana kadar iyi bir 3. sıra adayı oldum. Mehmet Emin bey'de bu dönem aynı sıradan aday gösterildi. Sizlere en iyi hizmeti, verebilecek olan kişi kendisidir. Sizlerin kardeşiniz olarak, evladınız olarak seçimlerde Mehmet Emin Güz'ü desteklemenizi istiyorum.” Konuşmaların ardından organizasyona katılanlarla tek tek tokalaşan Mehmet Emin Güz, destek ve dua istedi. Haber Merkezi