Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili adayı Kader Garipoğlu seçim çalışmaları kapsamında beraberindeki heyetle birlikte Göynük ilçesini ziyaret etti.

Göynük'te esnaf ve resmi kurum ziyaretlerinde bulunan Kader Garipoğlu, vatandaşların sıkıntılarını dinledi.

Göynük hak ettiği yerde değil

Göynük'ün gizli bir hazine olduğunu belirten MHP Milletvekili adayı Kader Garipoğlu; Göynük'ü görüp de etkilenmemek mümkün değil. Doğası gibi insanı da çok sıcak ve mükemmel olan bir ilçe Göynük. Lakin bir taraftan da insanın içi acıyor. Bugün Safranbolu'nun, Beypazarı'nın geldiği durumu görünce neden Göynük hala bu şekilde üvey evlat gibi bir köşede kalmış diyorsunuz. Tarihiyle ve konaklarıyla Göynük, Safranbolu ve Beypazarı'ndan çok daha güzel ama nedense bir türlü ismini duyuramamış durumda. Her fırsatta Bolu turizm şehri olacak diyen iktidar Milletvekilleri Göynük için ne yapmışlar bugüne kadar ki gelip bu halktan oy istiyorlar” ifadelerine yer verdi.

Tüm sıkıntılar AKP ile birlikte sandığa gömülecek

Göynük'te gördüğü ilgiden son derece memnun kalan Garipoğlu; Göynüklü vatandaşlarımız iktidardan yana çok dertliler. Bizde onlara, hepimiz dertliyiz dedik ve artık bu iktidarın değişmesi gerektiğini söyledik. Bugün çok daha emin oldum ki halkımız artık AKP iktidarını istemiyor. Böylesine güzel bir tarihe ve turizm potansiyeline sahip bir ilçede yaşayan vatandaşların sıkıntı çekmesi düşünülebilir mi? Ama iktidarda AKP varsa çekiyor işte. Böylesine önemli bir değere sahip ve içinde İstanbul'un gizli fatihi Akşemsettin hazretlerini taşıyan bir ilçenin ismini dahi duyurmayı başaramamışız. Bu siyasi basiretsizlik değil de nedir. Ben vatandaşlarımızdan 1 ay daha sabretmelerini ve dua etmelerini istiyorum. İnşallah Allah'ın izniyle 7 Haziran akşamı tüm bu sıkıntılar AKP hükümetiyle birlikte sandığa gömülüp gidecek” cümlelerini kullandı. Haber Merkezi