Temizlik çalışmaları kapsamında Göynük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerce Gazi Süleyman Paşa Bulvarı üzerinde gerçekleştirilen ağaç budama, orta refüj bakım-temizlik ve yabani ot temizliği çalışmalarının ardından bulvar üzerinde yol yıkama çalışmalarına başlanılmıştır.

Temizlik ekipleri gerçekleştirilen yol yıkama çalışmaları süresince bulvar üzerine araç parkı yapılmaması hususunda vatandaşları duyarlı olmaları konusunda uyardılar.

Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerce gerçekleştirilen programlı çalışmalar kapsamında şehir merkezinde gerçekleştirilen ağaç budama bakım ve temizlik çalışmaları çerçevesinde Akşemseddin Hz. Parkı çevresi ve Gazi Süleyman Paşa Bulvarı üzerinde bulunan refüjde mazı ve bitki biçimi, yabani ot temizliği, refüj restorasyonu, sulama, ve bitki bakım çalışmaları gerçekleştirildi.

AKŞEMSEDDİN HZ.TÜRBESİ ÇEVRESİNDE YABANİ OT TEMİZLİĞİ

Ayrıca dün başlayan Akşemseddin Hz. Anma Günü Etkinliği öncesinde temizlik ekipleri Akşemseddin Hz. Türbesi, Gazi Süleyman Paşa Cami ve Hamamı çevresinde çim biçme çalışmaları ve yabani ot temizliği yaptılar. A. Haktan Yamantürk