Mengen Belediye Başkanı Osman Erarslan, geçirdiği operasyon sebebiyle ara verdiği görevine Pazartesi günü başladı. Başkan, görevinden uzak kaldığı yaklaşık 70 günlük zamanda, ilçede yapılan çalışmaları yerinde görmek ve incelemeler yapmak üzere Belediye Meclis Üyesi İlyas Çalış ile birlikte araziye çıktı.
Öncelikle Atatürk ve Gökçesu Caddesinde itfaiye ekipleri tarafından cadde yıkama çalışmalarını izledi. Ardından Türkbeyli Mahallesi Mezarlığında belediyemizce yapılacak olan yol genişletme çalışmalarını, inşaatına başlanan 12 Derslikli Aşçılık Okulu Ek bina inşaatını ve inşaatı devam eden 20 yataklı Hastane Binasında incelemelerde bulundu.
Yapımı belediyemiz tarafından üstlenilen ve içerisinde sıhhı banyo, yöresel ürün satış mağazaları ve restaurant bulunan sosyal tesis binası inşaatının son durumunu görmek üzere Şehir Terminaline gitti. Gelişmelerden oldukça memnun olan Belediye Başkanı Osman Erarslan, gösterdiği özveriden dolayı Belediye Meclis Üyesi İlyas Çalış ve belediye personeline teşekkür etti.