Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesinde askeri araçların geçişi sırasında terör örgütü tarafından mayınların patlatılması sonucunda askerilerin şehit düşmesinin ardından, Geredeli Berber Ustası gönüllü askerlik için askerlik şubesine başvurdu.

Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesinde haince kurulan pusuya düşen askerlerin şehit olmasının ardından Geredeli Berber Ustası İsmail Yıldız, Ülkemizin bulunmuş olduğu şu zor zamanlarda PKK terör örgütünün vatanımıza askerimize yapmış olduğu hain saldırıları gördükten duyduktan sonra bir Türk vatandaşı vatan evladı olarak kendimi sorumlu hissederek bu şekilde çaresiz beklemektense Türk Silahlı Kuvvetlerine katılarak gönüllü olarak terör örgütüne karşı savaşmayı vatan borcu bilip Gerede askerlik şubesinin gereğini yapmasını arz ederim'' dedi.

Askerlik Şubesi görevlileri tarafından teşekkür edilen İsmail Yıldız, daha sonra askerlik şubesinden ayrıldı. Gerede Askerlik Şubesine İsmail Yıldız gibi İlhan Yalçın, Vedat Akgün ve bir çok kişi askere gönüllü gitmek için başvuru yaptı. Haber Merkezi