Bolu Belediyesi tarafından üst yapı çalışmalarının tamamına yakınının bittiği Gölyüzü Mahallesi'ndeki esnaf ve vatandaş, çalışmalar ile ilgili düşüncelerini dile getirdi.
Mahalle sakinleri, çalışmalardan genelde memnuniyetini dile getirirken, Gölyüzü'nün çehresinin tamamen değişerek daha modern bir görünüme kavuştuğunu belirtti.
Bolu'nun birçok mahallesinde devam eden ve Gölyüzü Mahallesi'nde tamamına yakınının bittiği üst yapı çalışmaları hakkında Gölyüzü Mahallesi sakinleri düşüncelerini dile getirdi. Özellikle genişleyen yollar ve kaldırımlardan genelde memnun olduklarını söyleyen vatandaşlar, Belediye'nin çalışmaları sonucunda Gölyüzü Mahallesi'nin eskisinden çok daha güzel bir görünüme kavuştuğunu belirtti.
Eskiden trafik konusunda Bolu'da en çok sıkıntının Gölyüzü Mahallesi'nde yaşandığını ve özellikle Pazartesi günleri trafiğin tamamen kilitlendiğini belirten bazı vatandaşlar, Bolu Belediyesi tarafından yapılan çalışmaların ve özellikle araçların park edebilmesi için açılan ceplerin trafik sorununa büyük oranda çözüm getirdiğini söyledi.
Öte yandan, araçların park etmesi için açılan ceplerden alınan ücretler konusunda bazı vatandalar şikâyetlerini dile getirirken, bazı vatandaşlar ise uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getirdi.