Seben Göleti çevresinde yine bilindik manzaralar ortaya çıktı. Göletin çevresinde piknik yapan bazı bilinçsiz vatandaşlar, çevreyi çöplüğe çevirdi. Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, vatandaşları çevre duyarlılığına davet etti.

Tarihi kaya evleriyle turistlerin dikkatini çeken Seben ilçesinde göletler de büyük ilgi görüyor. Seben Göleti çevresinde ortaya çıkan manzara ise ne kadar duyarsız olduğumuzu bir kez daha gözler önüne serdi. Özellikle hafta sonları piknik yapmak için Seben Göleti'ne gelen vatandaşlar, çöplerini gölün etrafına bırakıp gidiyor.

Çevre kirliliğinin giderek artması üzerine belediye ekipleri temizlik çalışması yapıyor. Ancak aynı bölgeler bir hafta sonra yine çöplerle doluyor. Vatandaşları çevre temizliği konusunda duyarlılığa davet eden Seben Belediye Başkan Süleyman Özbağ, Güzel ilçemizde turizmi canlandırmak için çalışıyoruz. Vatandaşlarımız Seben Göleti çevresinde piknik yapıyorlar. Bazı duyarsız vatandaşlar çöplerini burada bırakıp gidiyorlar. Ekiplerimiz temizliyor ancak yine pisletiyorlar. Vatandaşlarımızdan daha duyarlı olmalarını istiyoruz” dedi.

Haber Merkezi