CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, 8 Mart Cumartesi Günü Bolu'da yaptığı ziyaretler kapsamında Mengen Seçim Bürosunun açılışını gerçekleştirdikten sonra ardından da Mudurnu pazar ziyareti yaptı. Ziyarete İl Başkanı Kazım Karsu, CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, eski il başkanları ve çok sayıda partili katıldı.
Bolu'da iddialı şekilde seçimlere hazırlanan CHP'nin bu haftaki konuğu da Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın'dı. Mengen'de seçim bürosu açılışı gerçekleştiren Günaydın, halkın yoğun ilgisinden memnun olduğunu, Mengen'in ihtiyacı olan hizmetin Turhan Bulut'la geleceğini belirtti. Yolsuzluk iddialarına da değinen Günaydın, açılış sonrasında esnaf ve pazar ziyaretine devam etti.
Mengen'den Mudurnu'ya geçen Günaydın ve partililer, seçim büroları ziyaretinin ardından yine pazar ve esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Burada da Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet İnegöl'ün çalışkan ve hizmet için sürekli hizmet için emek verdiğini hatırlatan Günaydın, seçimlerde yine halkın teveccühünün kendilerinden yana olacağına inandığını belirtti.