Gökçesu Ortaokulu 8. Sınıf öğrencileri mesleki rehberlik ve yöneltme hizmetleri kapsamında Bolu ilinde üst eğitim kurumları ziyaret etti.
Okul öğrencileri ve görevli öğretmenler eşliğinde; Bolu Fen Lisesi, İzzet Baysal Sağlık Meslek Lisesi, İzzet Baysal Anadolu Lisesi, İzzet Baysal Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ayrıca Bolu Adliye Sarayı ve Baro ziyaretleri gerçekleşti. Öğrenciler, devam edebilecekleri liseler ve avukatlık, hâkimlik mesleği hakkında yerinde bilgi sahibi olmaların ayrıcalıklarını elde etmiş oldular.
Gökçesu Ortaokulu öğretmenleri gezide ulaşım konusunda bize destek olan Gökçesu Belediyesi'ne, okulları hakkında bizi bilgilendiren ve en güzel şekilde ağırlayan Bolu Fen Lisesi Müdür Yardımcısı Ali İhsan Duman'a, İzzet Baysal Sağlık Meslek Lisesi idareci ve öğretmenlerine, İzzet Baysal Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi teknik Müdür yardımcısı İsmail Karakurt'a okullarını bize tanıtmanın yanında öğrencilerimize öğle yemeği ikramında bulunan İzzet Baysal Anadolu Lisesi müdür yardımcısı Sayın Karabey Dursun'a ve Baro Başkanı Av. Ferit Atalay'a sonsuz teşekkürlerimizle ifadesini kullandılar.