Yapılan son değerlendirmelere göre; İç Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu ile Muğla, Siirt, Bolu, Düzce, Karabük, Kastamonu, Sinop ve Sakarya çevrelerinin sağanak yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Yapılan son değerlendirmelere göre; İç Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu ile Muğla, Siirt, Bolu, Düzce, Karabük, Kastamonu, Sinop ve Sakarya çevrelerinin sağanak yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Adana, Osmaniye, Gümüşhane, Bayburt, Rize, Artvin, Ardahan, Yozgat, Sivas, Kayseri, Trabzon'un doğu, K.Maraş'ın batı ve Hatay'ın kıyı ilçelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Karadeniz kıyılarında sis hadisesi, Güneydoğu Anadolu'da yer yer toz taşınımı görüleceği tahmin ediliyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının Orta ve Doğu Karadeniz, İç Anadolu ve Doğu Akdeniz'de 4 ila 6 derece azalacağı tahmin ediliyor. Rüzgar, iç ve batı bölgelerde kuzey yönlerden, diğer yerlerde güney yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Akdeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.