Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu faaliyetleri arasında yer alan ve ilimizde düzenlenen Goalball 3. Lig Erkekler ve Bayanlar 2. Lig Müsabakaları geçtiğimiz gün sona erdi.

Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak, ilk kez ev sahipliği yaptığımız bu spor dalındaki organizasyonda, katılımcılar yarışmaların yanı sıra Bolu'yu tanıma fırsatı da buldular. Gölcük Tabiat Parkında tüm katılımcıların ve organizasyonda görev alan yetkililerin katılımıyla gerçekleştirilen piknikte, Bolulu görme engelli sporcularımız da hazırladıkları müzik dinletisiyle pikniği şenlendirdiler. Piknik organizasyonuna katkılarından dolayı Bolu Belediye Spor Kulübüne, Beypiliç A.Ş ye, Kader Gıda, Lider Ekmek ve Hilal Manavına teşekkür edildi.

Gölcük Tabiat Parkında düzenlenen etkinlik, Goalball Erkekler 3. Ligi Ödül Töreni ile sona erdi. Ligi Adıyaman Görme Engelliler Spor Kulübü ilk sırada tamamlarken, Kayseri Görme Engelliler Spor Kulübü ikinciliği, Samsun Görme Engelliler Spor Kulübü ise üçüncülüğü elde etti. Turnuvanın en centilmen sporcusu ise Denizlispor Kulübünden Öztürk Özkan oldu. Goalball Bayanlar 2. Liginde Kahramanmaraş Akçakoyunlu İdman Yurdu Şampiyonluğa ulaşırken, Konya Selçuk Görme Engelliler Spor Kulübü 2., Çankaya Belediye Spor Kulübü de üçüncü oldu. Dereceye giren takımlara ve sporculara ödülleri Türkiye Görme Engelliler Federasyonu Başkan Yardımcısı Hanefi SARIALTUN, Bolu Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Turgut Kavuk, Organizasyon sorumlusu Aziz Onurhan Ahraz, Goalball Milli Takım Antrenörü Ali Tekçe tarafından verildi.