Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler İcra Kurulu ile Genç Girişimciler İcra Kurulu yeni yönetimleri Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları'nı makamında ziyaret ettiler.

Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Orkide İka ile Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Haluk Yerlikaya ve kurul üyelerini makamında kabul etti. Kurulun yeni seçildiğini ifade eden Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Orkide İka, "Bu yönetimde kurumuza Akademisyen arkadaşlarımıza da yer verdik. Hep birlikte Odamızın adını Bolu'da, Bolu'nun adını da Türkiye'de duyurmak için çalışmalar yapacağız. Yaptığımız çalışmalarla da kadınları girişimciliğe teşvik etmeyi amaçlıyoruz" dedi.

Vali Zahteroğulları'na çalışmalar hakkında bilgiler veren Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Haluk

Yerlikaya da genç girişimcilere ve sivil toplum kuruluşlarına yönelik eğitimler verildiğini ifade etti.

Ziyarete gelen Kadın Girişimciler İcra Kurulu ile Genç Girişimciler İcra Kurulu üyeleri ile tek tek tanışan Vali Zahteroğulları, "Hayırlı olsun. Çalışmalarınızda başarılar dilerim. Vermiş olduğunuz eğitimler interaktif eğitimler olursa girişimcilerimize katkısı daha fazla olur. Böyle eğitimleri siz organize ederseniz ben de konusunda uzman olan kişileri Bolu'ya davet edip eğitim verdirerek sizlere destek sağlayabilirim. Yaptığınız çalışmalarda sonuç alamazsanız zamanla yalnız kalırsınız. Ama yapılan çalışmalar somut sonuç verirse hem teşvik çok olur hem de katılım fazlalaşır. Üretimlerimizi pazarı olan ürünler üzerinde yoğunlaştırmalıyız. Biz Bolu'da katma değeri yüksek, pazarı olan ürünler üretmeliyiz. Çalışmalarınıza her zaman katkı vermeye hazırım. Tekrar hayırlı olsun, başarılar dilerim" dedi. Haber Merkezi