Gerede Kültür, Kalkınma ve Dayanışma Vakfı, Esentepe Etçi Yasin Uzman Restourant'da düzenlediği iftar programıyla öğrenci ve hayırseverleri buluşturdu.

Yıllardır üniversite öğrencisi Geredelilere verdiği destekle adından başarıyla söz ettiren Gerede Kültür, Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (GERKAV) düzenlediği iftar programında burs alan öğrencilerle hayırseverleri bir araya getirdi. Esentepe'de düzenlenen iftar yemeğine, Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Gerede Kaymakamı Arslan Yurt, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Ak Parti Gerede ilçe Başkanı Ali Şafak, Gerede Müftüsü Hasan İzmirli, GERKAV Başkanı Ziya Kahraman ve Yönetin Kurulu Üyeleri ile çok sayıda öğrenci ve hayırsever katıldı.

İftarda açılış konuşmasını yaparak GERKAV'ın faaliyetlerinden bahseden GERKAV Başkanı Ziya Kahraman, GERKAV'ın şu anda 400'den fazla öğrenciye burs verdiğini söyledi. Kahraman'dan sonra kürsüye çıkan Gerede Müftüsü Hasan İzmirli, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Gerede Kaymakamı Arslan Yurt, Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun ve öğrencilik döneminde GERKAV'dan burs alan öğrenciler, konuşmalarında GERKAV'ın önemine değinerek, GERKAV'ın faaliyetlerinden duydukları memnuniyetlerini dile getirdiler. Haber Merkezi