Denizlispor ile U19 liginde deplasmanda karşılaşan Boluspor U19, 2-0 geriye düştüğü maçta 1 puanı almasını bilerek haftayı moralli kapadı.

Boluspor U19 takımı Denizlispor ile deplasman da karşılaştı. Karşılaşmanın hemen başlarında kalesinde Erhan Aras'ın attığı şok gole engel olamayan Boluspor U19, 3'üncü dakikada 1-0 geriye düştü. Kırmızı Beyazlılar şok golün ardından toparlanamayınca 4'üncü dakikada Hüseyin Atak'ın golüyle karşılaşmada 2-0 geriye düştü. Bu gollerin ardından toparlanmak isteyen Boluspor U19 karşılaşmada 26'ıncı dakikada Mustafa Mert Bulut'la golü bulurken skor da 2-1 oldu. İlk yarıda bu skorla sonuçlandı.

İkinci yarı beraberlik için Denizlispor kalesine arka arkaya ataklar geliştiren temsilcimiz bulduğu net pozisyonlardan yaralanamadı. Baskılı oyun karşısında maçta çok istediği beraberlik golüne 67'inci dakikada Hazar Mutlu ile golü bulup skoru 2-2 yaptı. Karşılaşmada 2-0 geride olduğu maçta beraberliği sağlayan temsilcimiz maç sonunda deplasmanda 1 puanı alarak moralli döndü. Fahri GÜNDÜZ