Gerede Belediyesi cenaze hizmetlerinde kullanılmak üzere cenazenin yeniden canlanma ihtimali veya bilgi dışında morg kapağının açılması halinde harekete duyarlı alarm sistemi olan, 6 adet cenaze taşıma kapasitesine sahip cenaze nakil aracı aldı.

Gerede Belediyesi cenaze hizmetlerinin hizmet kalitesini yükseltmek adına yeni bir cenaze nakil aracı alarak hizmete sundu. Araç filosunu güçlendirmeye devam eden Gerede Belediyesi yeni aldığı cenaze yıkama aracıyla, ihtiyaç duyulduğunda en iyi şekilde hizmet vermeyi amaçlıyor. Yeni alınan cenaze yıkama aracında 2 adet soğuk hava morgu kliması, elektrikli ve tüplü olmak üzere 2 adet şofbeni, normal klima ve ekipman morgunda cenazenin yeniden canlanma ihtimali veya herhangi bilgi dışı morg kapağının açılması halinde, harekete duyarlı alarm sistemi bulunuyor. Cenaze aracı ihtiyaç duyulduğunda 6 adet cenaze taşıma kapasitesine sahip.

Belediye Başkanı Mustafa Allar, İlçe halkının en zor günlerinde yanında olmak, Belediye olarak üzerimize düşen sorumluluğu eksiksiz yerine getirmek için cenaze hizmetlerini sorunsuz gerçekleştirmek adına araç filomuza bir yeni araç daha katmış bulunuyoruz. Bizim hali hazırda bir adet daha cenaze yıkama aracımız var. Aynı zamanda şehir içi cenaze hizmetleri için bu aracımız bazen yetersiz kalıyordu. Bu nedenle yeni bir cenaze aracı almayı uygun gördük. Bugün bir hizmet aracını daha ilçemize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Daha sonra firma yetkilisi Belediye Başkanımız Mustafa Allar'a aracın anahtarlarını teslim etti. Direksiyona geçen Belediye Başkanımız Mustafa Allar aracının test sürüşünü gerçekleştirdi. Gerede Medya Takip