İlçenin yeşiller diyarı Esentepe'de aynı isimle hizmet veren Esentepe Otel anlaşmasının sonlarına yaklaşmasına rağmen henüz havuz sözünü yerine getirmemiş olsa da yerel idareciler havuz eksikliği için kolları sıvadı.

‘Sosyal etkinliklerin yetersiz kaldığı' şeklindeki serzenişlerin zaman zaman yüksek sesle dile getirildiği Gerede'ye kapalı yüzme havuzu yapılıyor. İlçenin yeşiller diyarı Esentepe'de aynı isimle hizmet veren Esentepe Otel anlaşmasının sonlarına yaklaşmasına rağmen, henüz havuz sözünü yerine getirmemiş olsa da yerel idareciler havuz eksikliği için kolları sıvadı.

Gerede'yi daha iyi noktalara taşıyabilmek için gecesini gündüzüne katarak ekibiyle beraber mücadele vereceklerini dile getiren Allar, Yarın ki Gerede daha farklı olacak, biz buna yürekten inanıyoruz” diye konuştu.

Gerede Belediyesi´nin ortağı olduğu Esentepe Turistik Tesisler Kurma ve İşletme Birliği tarafından, Cihan Halı Saha´nın Batı Kısmına yapılacak olan Kapalı Yüzme Havuzu için ihaleye çıkılacağı öğrenildi.

26 Ağustos salı günü saat:14.30´da Gerede Kaymakamlığı toplantı salonunda gerçekleştirilecek açık ihale, sözleşmenin imzalanmasının ardından 5 gün içinde yer teslimi yapılarak inşaata başlanacak. İki bin 360 m² inşaat alanına yapılacak olan yüzme havuzunun bir yıl içersinde tamamlanarak hizmete girmesi planlanıyor.