Bolu Milletvekili ve 1. sıra adayı Tanju Özcan ve 2. sıra adayı Yusuf Renkli çalışmalarını Gerede ve Mengen'de devam ettirdiler.

Özcan ve Renkli Gerede'de, tabakhaneleri ziyaret etti. İlginin yoğun olduğu programda, Özcan ve Renkli'nin işçilerle samimi sohbetleri dikkat çekti. İşçilere, asgari ücretin 1500 TL olması konusunda ne düşündüklerini soran Özcan, Bizim hak ettiğimiz ücret 1500 TL'nin de üstünde. Ancak biz burada 900 TL'ye çalışıyoruz. Oyumuzu CHP'ye vereceğiz. Gerede'ye CHP yakışır” yanıtını aldı.

AKP DÜŞÜYOR, CHP YÜKSELİYOR

Bir başka işçinin özel olarak sağlık sorunuyla yakından ilgilenen Özcan, işçinin Ankara'da aylar sonrasına aldığı muayene randevusunu öne çektirdi. Bolu'dan birçok hastanın Ankara'ya bu şekilde sevkle gitmek zorunda kaldığını vurgulayan Özcan, CHP iktidarında Bolu'ya özel olarak sağlık yatırımları yapılmasını sağlayacağını söyledi. İşçilerin, Biz AKP'nin Gerede'de gerilediğini görüyoruz. CHP yükselişte. Bu ilk defa oluyor” sözlerini değerlendiren Özcan, Sadece Gerede'de değil. Tüm ilçelerde yükselişteyiz. İnşallah sandıktan istediğimiz sonuçlar çıkacak” dedi.

MENGEN PAZARI'NDA BÜYÜK İLGİ

Gerede'de yaptığı programın ardından Mengen'e geçen adaylar Özcan ve Renkli, burada pazar esnafını ziyaret etti. Gerede'deki olumlu havanın Mengen'de devam ettiğini söyleyen Özcan, Mengen'de oylarımızı çok çok artıracağımızı zaten biliyoruz. Bunu ben değil, AKP'liler açık açık söylüyor. Seçime sayılı günler kala hava bizim açımızdan çok olumlu” diye konuştu. Özcan ve Renkli çalışmalarının ardından, partinin Merkez'de düzenleyeceği mitinge katılmak üzere ilçeden ayrıldılar. Haber Merkezi