2 bin 500 vergi mükellefine ve 10 bin MTV mükellefine hizmet veren Gerede Vergi Dairesi Müdürlüğü, hizmetlerini daha hızlı ve kaliteli sürdürebilmek adına adımlar atmaya devam ediyor.

Bolu'nun en büyük ilçesi olan Gerede'de yaklaşık 2 bin 500 civarındaki mükellefe ve aynı zamanda 10 bin'in üzerindeki motorlu taşıtlar vergisi mükellefine hizmet veren Gerede Vergi Dairesi zaman zaman yaşadığı personel sıkıntısını geçtiğimiz günlerde Gerede'ye atanan 10 gelir uzman yardımcısı ile çözdü. 25 bin nüfuslu Gerede ilçesinde büyük bir özveri, fedakârlık ve kaliteli hizmet anlayışı içerisinde çalışan vergi dairesi personeli ilçeye görevlendirilen yeni isimler ile ilçe halkına artık daha hızlı hizmet verebilecek. Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından ataması yapılan 10 gelir uzman yardımcısından 8'inin ilçemize atamasının yapıldığı belirtilirken geri kalan personelin ise önümüzdeki günlerde başlayacağı öğrenildi.

Geçtiğimiz hafta görevlerine başlayan personel Gerede Vergi Dairesi Müdürü Cevat Bostancıoğlu önderliğinde, Gerede Kaymakamı Arslan Yurt'u, makamında ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi verdiler. Ziyaret sonrasında görüşlerine başvurduğumuz Bostancıoğlu, Yıllardır ilçemizde görev yapan vergi dairesi personellerine gösterdikleri özveri ve fedakârlık nedeni ile teşekkür ediyorum, bu bağlamda dairemize yeni görevlendirilen personelimizin de ilçe halkımıza en kaliteli ve en hızlı hizmet vereceğinden kimsenin endişesi olmasın” dedi. Gerede Medya Takip