Geredespor Kulüp Başkanı Nazım Göktaş, yönetim kurulu üyeleri Eşref Töngemen, Mehmet Çomçalı, Bahri Duman, Ahmet Güzelce ve Bahri Esen, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar'ı makamında ziyaret etti.

Geredespor yeni yönetiminin gerçekleştirdiği ziyaretten ötürü son derece memnun olduğunu belirten Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Bizler yerel yöneticiler olarak kulübümüzün hep iyi yerde olmasını arzu ediyoruz. Bunun için de yasaların müsaade ettiği oranda, imkânlarımız ölçüsünde her zaman Geredespor´umuzun yanında olduğumuzu ifade ediyoruz. Bu noktada bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Geredespor ile her zaman birlikte, yan yana olacağız” dedi.

Geredespor Başkanı Nazım Göktaş, Geredespor'dan hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanı Mustafa Allar'a şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ederek, İnşallah yeni yönetimimiz ile Geredespor'u hak ettiği yerelere çıkarmak için hep birlikte var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Geredespor Başkanı Nazım Göktaş ve yönetim kurulu üyeleri Geredespor'a verdiği desteklerinden ötürü teşekkür plaketi takdim ettiler.

Haber Merkezi