Bolu 1.Amatör Küme Play-Off grubunun 8.haftası hafta sonu oynanan karşılaşmalarla tamamlandı. Günün son maçında Bolu Belediyespor ile Geredespor karşı karşıya geldi. 90 dakika sonunda sahadan Geredespor 1-0 galip ayrıldı.
Play-off'ta hiçbir iddiası kalmayan iki takımın oynadığı maçta Geredespor, maçtan attığı tek golle galip ayrılmasını bildi. Her iki takımda sahada yerini aldığında saatler 18:20'yi gösteriyordu. Amaçları futbol oynamak olan her iki takımda rakibini kontrol ediyor, oluşabilecek rakip ataklarında yerini kaybetmeden müdahale ederek oynuyorlardı. Dakika 30 olduğunda Geredespor geliştirdiği atakta, Belediyesporlu oyuncunu rakibini düşürmesi sonucu penaltı kazandı. Geredesporlu oyuncu Güvenç düzgün bir vuruşla topu ağlarla. Golden iki dakika sonra gelişen Geredespor atağında Atılım topu ağlara gönderse de ofsayt gerekçesiyle gol geçerli sayılmadı. Maç ta ilk yarıda Gerede sporun attığı tek golle sona erdi.
Hakemler: Arif ERGÜN***, Şamil ÖZDEMİR***, Vedat ALTAN*
BOLU BELEDİYESPOR: Volkan**, Ömer**, Anıl**, Mete**, Oğuz**, Tayfun**, Önder**(Erdoğan**), Atacan**, Atılım**, Tugay**, Mustafa Can** (Orhan**)
Antrenör: Feridun TÜREDİ
GEREDESPOR: Emre**, Okan**, Hüseyin**, Cengizhan**, Uğur**, Güvenç***, Gökhan**, Serkan**, Hasan**, Hasancan**, Oğuz**
Antrenör: Bahri DUMAN