Hafta sonunda Gerede terminal düğün salonunda Yüksel Sönmez'i İlçe halkı ile buluşturmak için kolları sıvayan Milliyetçi Hareket Partisi Gerede Teşkilatı, Gerede için önemli projelerinin varlığını da gün yüzüne çıkaracak.
Yerel seçimlere sayılı haftalar kala siyasi arenaya hızlı bir giriş yapan MHP kanadı, Belediye Başkan Adayını geniş çaplı bir organizasyonla tanıştırmaya hazırlanıyor.
Milliyetçi Hareket Partisi Gerede Belediye Başkan Adayı Yüksel Sönmez, hafta sonunda tertip edecekleri programın partiler üstü olacağını açıklayarak, partili-partisiz herkesi beklediklerini şu sözlerle duyurdu; Gerede'mizin geldiği son nokta biliyoruz ki partiler üstü bir durumdur. Ak Partili, Saadet Partili, Cumhuriyet Halk Partili ve Büyük Birlik Partili tüm kardeşlerimizi sunumumuza özel olarak davet ediyorum. "Görmeden Kararını verme" diyerek, siz değerli kardeşlerimi birlik ve beraberlik içerisinde davetimize icabet etmenizi diliyorum.”
Önümüzdeki hafta sonunda terminal düğün salonunda Yüksel Sönmez'i ilçe halkı ile buluşturmak için kolları sıvayan Milliyetçi Hareket Partisi, Gerede için önemli projelerinin varlığını da gün yüzüne çıkaracak.
Projeleri sunum ve tanıtım toplantısına, çevre il belediye başkanlarını da konuk edeceklerini duyuran Gerede Belediye Başkan Adayı Yüksel Sönmez, katılımı yüksek bir gece yaşanacağına vurgu yaparak; Projeleri sunum toplantımıza, Karabük'ü kuzeyin yıldız haline getiren belediye başkanımız Rafet Vergili, Kızılcahamam'ı cazibe merkezi haline getiren belediye başkanımız Coşkun Ünal, Bolu il, ilçe belediye başkan adayları ve genel merkez yöneticilerimizin katılımlarıyla sizlerin beğenisine sunacağız inşallah” diye konuştu.
Pazar günü saat 18:30'da terminal düğün salonunda gerçekleşecek olan geceye tüm vatandaşları davet ettiklerine dikkati çeken Sönmez yaptığı açıklamada, şunları anlattı; Önce insan, Önce Gerede" sloganımızla başlamış olduğumuz seçim çalışmalarının hazırlık aşamasını bitirmiş bulunmaktayız.
Uzman, tecrübeli bir ekiple birlikte, Gerede'mizin coğrafi, sosyolojik ve ekonomik yapısını masaya yatırdık. Çalışmalarımızı, 1000 kişi üzerinden yaptırdığımız, mahalle mahalle anketlerle sağlamlaştırdık. Gerede'mizi modern, sağlıklı, yaşanabilir, cazibe merkezi, ülkemizin parlayan yıldızı haline getirebilecek birbirinden güzel projeler meydana getirdik. Projelerimizi hazırlarken, Gerede'mizin o kadar çok eksikliklerinin var olduğunu detaylı olarak gözlemledik.
En önemli ihtiyaçlara cevap verecek birinci etap projelerimizle siz değerli halkımızla inşallah 26 Ocak pazar günü saat 18;30 da terminal düğün salonunda buluşacağız.
Projeleri sunum ve tanıtım toplantımıza, tecrübe ve yardımlarını bizden esirgemeyen, Karabük'ü kuzeyin yıldız haline getiren Belediye başkanımız Rafet Vergili, Kızılcahamam'ı cazibe merkezi haline getiren belediye başkanımız Coşkun Ünal, Bolu il, ilçe belediye başkan adayları ve Genele merkez yöneticilerimizin katılımlarıyla sizlerin beğenisine sunacağız inşallah.
Memleketimize hizmet etmeyi, makam mevki gözetmeksizin, kendine görev bilen ekibimizle birlikte, sizler için hazırlamış olduğumuz projelerimizin uygulanabilirliğini de detaylı bilgilendirmeler yaparak sizlerle paylaşmak istiyoruz.”
"Hayal etmek yapmaktır" sözlerini kullanan Gerede Belediye Başkan Adayı Yüksel Sönmez, şöyle devam etti; Bizler hayal ettik, araştırdık, metre metre ölçümler gerçekleştirdik, çıkabilecek tüm engelleri dikkate aldık.
Başbakanımızın "emanete hıyanet edene, müsamahamız yoktur" düsturunda da belirttikleri gibi, gidecek başka memleketimiz yok.
Tüm uğraşlarımız güzelliğini sergileyemeyen Gerede