Gerede'de faaliyet gösteren Gönülden Gelenler Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği hayır yapmak isteyen kişiler ile ihtiyaç sahibi aileleri bir araya getirerek toplumsal kaynaşma sağlıyor.

Gerede Gönülden Gelenler Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Gerede'de ihtiyaç sahibi aileleri sevindirmeye devam ediyor. Evlerinde ihtiyaç fazlası eşyaları olan kişilerin verdiği eşyaları ve yardımları ihtiyacı bulunan ailelere ulaştıran dernek üyeleri gece gündüz çalışıyor. Kurulduğu günden bu yana bir çok aileye ev eşyası ve gıda yardımı yapan Gönülden Gelenler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı Gerede Kaymakamı Arslan Yurt'un eşi Neslihan Yurt, Gerede Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı SYDV görevlisi Mukaddes Renkli ve dernek üyeleri Gerede ve köylerinde yasayan ihtiyaç sahibi ailelerin ihtiyaçlarını tespit edip hayır sahibi vatandaşlardan aldıkları eşyaları ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor.

Son olarak Yakaboy Köyünde ikamet eden bir ailenin ihtiyacı olduğunu öğrenen Gönülden Gelenler Derneği üyeleri aileyi ziyaret edip eksiklerini tespit etti. Gerede İhvan Sitesi'ndeki bir aile tarafından verilen çamaşır makinası, aygaz, koltuk, halı ve mutfak eşyaları ailelere ulaştırılmak üzere Dayıoğlu Mahallesi'ndeki Gönülden Gelenler Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Hayır Çarsısı'na getirildi. Hayır Çarşısı'nda bakım temizlik ve onarımı yapılan malzemeler daha sonra bizzat dernek üyeleri tarafından ihtiyaç sahibi ailenin evine teslim edildi. Gerede Medya Takip