Gerede Demirciler Mahallesi Kentsel Dönüşüm'ün Bakanlar Kurulu'ndan geçmesinin ardından suratla çalışmalara başlayan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Ankara'da bir takım temaslarda bulundu. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ile Meclis'te görüşerek Gerede'de gerçekleştirilecek olan ‘Kentsel Dönüşüm' ile ilgili projeler konusunda destek istedi.

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na çıkarma yaptı. Ziyarete AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, AK Parti İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek'te katıldı. Gerede Demirciler Mahallesi Kentsel Dönüşüm'ün Bakanlar Kurulu'ndan geçmesinin ardından suratla çalışmalara başlayan Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Ankara'da bir takım temaslarda bulundu. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ile Meclis'te görüşerek Gerede'de gerçekleştirilecek olan ‘Kentsel Dönüşüm' ile ilgili projeler konusunda destek istedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedat Gürgen, Yardımcısı Hikmet Haspolatlı ve Bakan Danışmanı Abdülaziz Ünal'ı makamında ziyaret eden Allar, Gerede Demirciler Mahallesi'nde yapılacak olan Kentsel Dönüşüm'le ile ilgili ihale ve projelerle hakkında görüş alışverişinde bulundu. Allar, Kentsel Dönüşüm Projesi alt yapı ihalelerin yapılabilmesi için gerekli çalışmaları başlattıklarını bu kapsamda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedat Gürgen ile toplantı yaparak gerekli alt yapı ihaleleri hakkında çalışmaları başlatıp takibini yapacaklarını ifade etti. Diğer yandan Allar, Orman Genel Müdürü İsmail Üzmez ve Devlet Su İşleri Genel Müdürü Akif Özkaldı‘yı Milletvekili Fehmi Küpçü ile beraber ziyaret ederek Gerede ile ilgili istişareler de bulundu.

Haber Merkezi