Gerede'ye yakın zamanda açılması planlanan hayır çarşısı üzerine bazı görüşmeler yapan dernek üyeleri, yemekli toplantıda bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu.
Kurulduğu günden bu yana ulaştırdığı hizmetleri ile dikkati çeken Hizmeteli Derneği, bu kez de hayır çarşısı açmak için kolları sıvadı. Yakın zamanda açılması planlanan hayır çarşısı üzerine bazı görüşmeler yapan dernek üyeleri, yemekli toplantıda bir araya gelerek, fikir alışverişinde bulundu.
Hizmeteli Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği'ni kurarak, ilçemizdeki ihtiyaç sahibi insanların yardımına koşmayı amaçlayan dernek başkanı Murat Ergüven, belediye ile yaptıkları ortak proje sonrasında yılın 365 günü hizmet verecek olan hayır çarşısı çalışmalarında sona gelindiğini açıkladı.
Hafta içinde dernek üyelerini yemekli toplantıda buluşturan Murat Ergüven, hayır çarşısı olarak kullanılacak yerleşkenin yerinin de belli olduğunu açıklayarak, önümüzdeki günlerde hizmete açılacağını dile getirdi.
Dernek üyeleri ile fikir alışverişi yapılan yemekli toplantıda, yeni dönemde yapılacak çalışmalar değerlendirilirken, mayıs ayında açılması düşünülen kermes üzerine de bazı görüş alışverişinde bulunuldu.